Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w dzisiejszym dniu, który dla Was jest zapewne zwyczajnym czwartkiem po którym udacie się jutro na odpoczynek po całym tygodniu pracy lub na imprezę - jednakże dla mnie jest to wyjątkowy dzień - dla mnie jako administratora, człowieka mocno związanego z dawnym 1s a obecnym Katujemy i ekipą z którą trzymałem się od dawna - od czasów dawnego OM#2 oraz 5mapsa.
Nie będę ukrywał, że jestem w takim wieku (obecnie jedynie albo i aż 33, a w zimie już 34 lata) gdzie trzeba zacząć myśleć nie tyle o rodzinie i stabilizacji życiowej czy finansowej co niestety w moim przypadku o stanie zdrowia, który uniemożliwa normalne funkcjonowanie każdego dnia. Kto miał wiedzieć ten wie z jakimi poważnymi problemami po złamaniu nogi borykałem w ubiegłym roku (niemal równo rok temu), a do tego na skutek przeciążenia oraz nadmiaru pracy jaki mam doszło do - jak się wstępnie wydawało niegroźnego - uszkodzenia kręgosłupa... W związku z zaistniałą sytuacją na ten i dłuższy moment znów wróciłem na L4, znów będę miał operację, znów będę mocno nieobecny na sieci/serwerze, znów będę walczył i dalej nie będę się poddawał!
W związku z tym chciałbym przede wszystkim chciałbym podziękować: 
@  Namey   za nocne Polaków rozmowy, świetną zabawę i żarty gdzie mieliśmy tylko okazję grać, ogromne zaufanie do mojej osoby i szansę przy każdym jednym problemie jaki tylko pojawił się na horyzoncie w poskromieniu go i za akceptację każdego mojego podania jakie tylko pojawiło się na którejś z sieci. Kacper, jestem niezmiernie wdzięczny za wszystko, bo zawsze gdy tylko potrzebowałem byłeś w stanie mi pomóc, doradzić czy zasugerować coś dzięki czemu zawsze starałem się dawać z siebie 100% na forach i serwerach oraz poświęcić się maksymalnie w miarę możliwości czy to pomocy również Tobie w obowiązkach czy służąc radą lub jakąś sugestią. Byliśmy razem na 3 serwerach (dawna #2, 5 maps i obecna #9) i nigdy nie powiedziałem o Tobie złego słowa, a czułem że mam Twoje pełne poparcie przy każdej podjętej decyzji i co by się tylko nie działo zawsze, ale to ZAWSZE świetnie się dogadywaliśmy, mieliśmy fajny kontakt i genialnie nam się ze sobą współpracowało.
Dziękuję @  MLK. oraz @ Kacper   za wszelkie trudności i problemy na, jak i około serwerowe. Za wszystkie pytania i rozwiane wątpliwości z nimi związane, za możliwości związane z pracą na dawnym 1s oraz obecnym Katujemy - począwszy od administratora aż do moderatora. Obdarzyliście mnie ogromnym zaufaniem przez tak długi czas i mam nadzieję, że nie zawiodłem żadnego z Was. Gdy tylko pojawiały się jakieś wątpliwości zawsze wiedziałem, że mogę do Was uderzyć a Wy będziecie w stanie pomóc czy to mnie czy pozostałym adminom.
@ f0pa za to, że to właśnie Ty namówiłeś mnie do mocniejszego zaangażowania się w struktury administracji na dawnej #2, za nawet nie ogromną co potężną pomoc przy starcie tego wszystkiego z mojej strony, za poznanie z chłopakami o których wyżej już wspominałem i pełne poparcie jakie otrzymałem od Ciebie na niemal każdym możliwym kroku. Mimo iż ostatnio nasz kontakt troszkę podupadł to jednak liczę, że jeszcze nie jeden raz spotkamy się razem na serwerze!

@  Tominter , @  ExeGi MoNuMeNTuM , @ JPM  za nawet nie setki, a tysiące godzin spędzone na serwerze, pilnowanie na nim porządku, ogrom żartów, wszelkie rozmowy, pytania i problemy z jakimi szło się nam zmierzyć przez ten czas.

Tomek - oby córa była zdrowa, Ty żebyś dalej trzymał topkę na #9 i cały serwer tak jak tego oczekiwaliśmy i zszedł czasem z tego balkonu na B,

Exegi - żebyś ogarnął te wymarzone studia i ułożył sobie wszystko jak najlepiej tylko potrafisz, bo wiem że masz ambicje i potrafisz dążyć do celu,

JPM - ogarniaj szkołę z ocenami i wracaj na ten serwer, bo brakuje Cię pośród graczy.
@  Kleksior 2115 , @  Henorimus , @  focus1k , @  Mapettv , @ yngLeLe  za godziny spędzone w grze i nie tylko, za liczne śmieszki na serwerach, zaufanie  jakim mnie również obdarzyliście, liczne żarty, długie rozmowy, wspólną grę i to, że zawsze podchodziliście do mnie z ogromnym szacunkiem i w razie jakichś wątpliwości nie baliście się zapytać co myślę i co uważam w danej kwestii.

Z góry przepraszam, że więcej osób nie wymieniam, jednak gdybym to miał uczynić to rozgadał bym się na nie wiadomo ile stron/słów i konieczna była by edycja tematu.

Chciałbym również podziękować całej ekipie z "dawnego" Katujemy, która podklepała fuzję i zaakceptowała moją osobę, stanowisko z jakim tutaj przybyłem oraz wszelką pomoc jaką otrzymałem. Mówi się, że życie to kwestia priorytetów a moje w ostatnich dniach zmieniły się diametralnie począwszy od urazu jakiego doznałem, przez śmierć bliskiej osoby aż do informacji o tym, że pod koniec tego roku dane mi będzie trzymać na rękach mojego potomka z czego jestem niezmiernie szczęśliwy. Na ten moment  nie jestem w stanie kontynuować swojej przygody, a wiem że moja osoba potrafiła scalić niejedną ekipę, zgrać ze sobą parę osób i poprawić humor w nawet najgorszej chwili.

Nie lubię otaczającego ludzi smutku - bo jestem osobą niemal zawsze uśmiechniętą, choć mój głos nie zawsze to wskazuje,

Nie lubię mówić "nigdy" - bo sytuacja w jakiej się znajdziemy sprawi, że pod napływem emocji zmienimy zdanie,

i nie lubię pożegnań... Dlatego też z tego miejsca, w tym momencie chciałbym się z Wami pożegnać i powiedzieć: do zobaczenia!

Kapitanowie dalej ciągną statek, załoga prężnie pracuje w pocie czoła nie odpuszczając ani na chwilę.

Tymczasem ja opuszczam pokład - choć nie wykluczam, że może i kiedyś znów ujrzycie mnie na horyzoncie.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 15
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
2 minuty temu, ARi` napisał(a):

Kacper, jestem niezmiernie wdzięczny za wszystko, bo zawsze gdy tylko potrzebowałem byłeś w stanie mi pomóc

To my powinniśmy dziękować, nie będę tutaj nic pisał więcej, pogadamy na pw :feelssadmann:

Opublikowano

Mogę tylko powiedzieć: dziękuję i trzymam kciuki za poprawę zdrowia. Jeśli wszystko się ogarnie, zapraszam ponownie i trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem. 

Opublikowano (edytowane)

Dzięki Ci Wielkie Arii, duzo zdrowia i do zobaczyska na serwerze oby jak najszybciej:D

Edytowane przez Kleksior 2115
Opublikowano

Takich adminów ze świecą szukać, jak już staniesz na nogi, to miejsce czeka :sadcat:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Zdrowia, dzięki i powodzenia!

Opublikowano

Dziękuje ci Ari przede wszystkim za czas który spędziłeś z nami i za to że zawsze gdy ktoś miał jakiś problem mógł liczyć na ciebie. Dużo zdrowia. I do zobaczenia 

Opublikowano

Dzięki za wszystko życzę zdrowia bo to jest najważniejsze. A i balkonu nie oddam :peepoKiss:

Opublikowano
15 godzin temu, ARi` napisał(a):

i zszedł czasem z tego balkonu na B,

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Real.

15 godzin temu, ARi` napisał(a):

@ f0pa za to, że to właśnie Ty namówiłeś mnie do mocniejszego zaangażowania się w struktury administracji na dawnej #2, za nawet nie ogromną co potężną pomoc przy starcie tego wszystkiego z mojej strony, za poznanie z chłopakami o których wyżej już wspominałem i pełne poparcie jakie otrzymałem od Ciebie na niemal każdym możliwym kroku. Mimo iż ostatnio nasz kontakt troszkę podupadł to jednak liczę, że jeszcze nie jeden raz spotkamy się razem na serwerze!

Prawda jest taka, że gdyby nie ja to nie byłoby tego podziękowania nawet hehe. Również dzięki za te rozmowy na steamie, wtedy jeszcze miałem taki zapał do tego, a z czasem zmalał on do niemal zera. Na pewno się spotkamy jeszcze nie raz! Zdrowia.

• Legenda
Opublikowano

Mimo, że nie było dane nam się poznać to pożegnanie wiele pokazało, jak bardzo byłeś związany ze społecznością bliskich Ci, nie tylko tutaj osoób.

Najważniejsze, aby życie się ułożyło! Powodzenia dalej i zdrówka dla siebie oraz nadchodzącego małego szczęścia :przytulas:

• Uwielbiam 1
Opublikowano
Godzinę temu, Titania napisał(a):

Mimo, że nie było dane nam się poznać to pożegnanie wiele pokazało, jak bardzo byłeś związany ze społecznością bliskich Ci, nie tylko tutaj osoób.

Najważniejsze, aby życie się ułożyło! Powodzenia dalej i zdrówka dla siebie oraz nadchodzącego małego szczęścia :przytulas:

@  Titania wyjęła mi to z ust.

Powodzenia!

Opublikowano

Mimo, że może i cię nie znam to życzę samych sukcesów dalej i w szczególności zdrowia! 

Opublikowano

I kto teraz będzie fleshował A nad rampą? 
Gratuluję bobaska i życzę owocnego powrotu do zdrowia!
Trzymaj się i do zobaczenia :)

Opublikowano

Słuchaj mimo, że się nie znaliśmy to i tak dziękuje za pilnowanie serwera om#9 chyba o ile się nie mylę więc powodzenia w życiu i gratulacje 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.