Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię:Darek
Mutacja głosu (tak/nie):Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?:jak chodzi o doświadczenie to posiadam maiłem kiedyś 2 serwery typu ffa
Link do profilu STEAM:Społeczność Steam :: Gondzir (steamcommunity.com)
Link do Twojego GameTracker:GameTracker.com : Player Page for Gondzir
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ponieważ widzę że nie ma za dużo adminów cały czas ktoś odpalony lata i nie da się pograc spokojnie wiem ze to nie jest argument ale jak ktoś sprdza dużo czasu 
na serwerze to jest to wkurzające ze nie można sobie spokojnie pograc
Znajomość komend administratora: Posiadam doświadczenie w sprawie komend amxx
Status PRIME:Tak
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie):TAk

Jeszcze napisze coś od siebie: Wiem ze nie mam dużo postów na forum i moze to byc problem ale jak kazdy wie na forum są ważne informacje a spamowanie bezsensownymi postami to tez nie jest fajne więc prosze o rozpaczenie mojej prośby pozytynie   

• Lubię to! 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.