Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Katowicz
Opublikowano

Nick: Vanilla.

Co chcesz wprowadzić/zmienić:  Otóż od jakiegoś czasu mam problem z głosowaniem na serwery CS:GO, (przy 1.6 normalnie działa) jak nie złe obrazki reCAPTCHA (pokazuje spróbuj ponownie mimo iż dobrze zaznaczyłam) to wyskakuje takie coś:

image.png.cc2081139eddafa4129f25bf136f3318.png

Problemów z netem nie mam:

testnet.png.6affbaa6134b5f26404702c96a6a3e4e.png

Temat daję tutaj ponieważ nie widzę żadnego działu pasującego tutaj, a problem związany z głosowaniem na nasze serwery i może ktoś ma podobnie. 

• Lubię to! 2
  • Bywalec
Opublikowano

Hi, problem wygląda jakby był po stronie GOSetti.pl. To oni generują kod, my nic wspólnego z kodem nie mamy, po prostu pobieramy frame i wyświetlamy na naszej domenie. Możesz zobaczyć czy na ich stronie przy głosowaniu się coś takiego dzieje, jeżeli również to trzeba będzie zgłosić problem do administratorów strony. (Ja już napisałem do alexza, zobaczymy co powie).

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano
Godzinę temu, Paweł. napisał(a):

Możesz zobaczyć czy na ich stronie przy głosowaniu się coś takiego dzieje, jeżeli również to trzeba będzie zgłosić problem do administratorów strony. (Ja już napisałem do alexza, zobaczymy co powie).

Spróbowałam na randomowy serwer zagłosować i ten sam problem.

@  dbk  właśnie robiłam test z telefonu gdzie mam polskie IP i rzeczywiście normalnie działa. 

Szkoda że tak robią, najwyżej będę głosować z telefonu albo hotspota zrobię na chwilę do lapka.

Paweł.  

Pogadałem, dostałem informację, abyś spróbowała jutro, jeżeli będzie tak dalej to będę uderzał do administracji GOSetti.pl 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Miałem to samo jak głosowałem z VPN. Prawdopodobnie blokiją zagraniczne adresy, a z tego co kojarzę Ty chyba mieszkasz właśnie za granicą.

• Katowicz
Opublikowano

@  Paweł. niby jest lepiej ale przy ostatnim głosie na HVH znów wyskoczyło to samo.

Paweł.   (edytowane)

Przekazałem info do setti, jak coś będę wiedział więcej, to edytuje notkę.

Edytowane przez Paweł.
  • Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Z informacji które otrzymałem, to nie jest problem u nich, bo to nie jest ich algorytm. Również nikt inny problemu nie zgłaszał, a oni sami nie blokują połączeń zza granicy, tylko vpn, tor i podejrzane przeglądarki. Z jakiej przeglądarki korzystasz? Od kiedy występuje ten problem? Próbowałaś zmienić przeglądarkę? Wyczyścić cache? 

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano
W dniu 23.07.2023 o 15:12, Paweł. napisał(a):

Z informacji które otrzymałem, to nie jest problem u nich, bo to nie jest ich algorytm. Również nikt inny problemu nie zgłaszał, a oni sami nie blokują połączeń zza granicy, tylko vpn, tor i podejrzane przeglądarki. Z jakiej przeglądarki korzystasz? Od kiedy występuje ten problem? Próbowałaś zmienić przeglądarkę? Wyczyścić cache? 

Problem był od kilku ostatnich dni. Korzystam z Opery GX, usunęłam dane strony z przeglądarki i pomogło. Dziękuję.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.