Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: GARCIA

Co wprowadzić?: Wy*ebac tego speeda dla vipow jest to totalnie bez senu ze gosc mi raszuje co runde palac i rampe z p90 a go sie nie da trafic bo biega za szybko.

(mam respa na apsy ledwo co do nich wchodze, a ziomek za filarem juz z p90 stoi. troszeczke pay2kill)

Namey  

Cenzuruj przekleństwa.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Więc tak wypowiem się jako naczelny rusher wszystkiego iż gdyż ponieważ funkcja która już od X czasu jest wprowadzona jak najbardziej jest kompetentna do danej usługi inni mają double jumpa który moim skromnym zdaniem jest bez sensu a u nas występuje szybsze bieganie i jeśli jest problem opanowaniu tego ze ktoś szybciej biega wystarczy  dobrze się ustawić zmienić miejsce oczekiwania na osobnika a ze się idzie 10 raz w to samo miejsce nie dziwota ze dany osobnik już nawet z zamkniętymi oczami raszuje :)

CHCESZ TAK SAMO SZYBKI BYĆ ABY NIE MIEĆ Z TYM PROBLEMU O TO TWOJE ROZWIĄZANIE >>>>>>>>>> https://sklepcs.pl/?p1=Karcok&p2=sklep&p3=2504&u=4333 ewentualnie 

!nocnyvip

Edytowane przez Marcivn
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Oczywiście, że na nie. Gracze kupują vipa żeby jednak mieć jakieś dodatki, chyba lepsze to niż dublejump, wtedy jeszcze bardziej byście płakali. 

Opublikowano

Trafić się da grałem bez VIP'a jak i z nim i nie robi to różnicy w trafieniu. Słyszałem już po zabiciu kogoś (stojąc w miejscu), że" bo masz VIPA to mnie zabiłeś " co nie ma totalnie  sensu bo nie wpływa to czy ktoś posiada tego VIP'a na trafienie kogoś. Tak jak napisał @  Marcivn wystarczy poczekać, ustawić się, zmieniać pozycje i jest zupełnie inna gra a dodam od siebie więcej wystarczy postarać się mimo, że to serwer społecznościowy grać drużynowo i zamiast krzyków i wyzwisk (a tak to się zazwyczaj kończy) poświęcić ten czas na podanie info i wysłuchanie kogoś kto również je podaje (nawet drobne "rampa" "mid" i już ktoś obok nas wie na co ma zwrócić uwagę i jeśli ma możliwość to pomóc w obronie danej pozycji) jedna mała rzecz a ile zmienia w rozgrywce i pomaga nie tylko nam ale i innym. Zresztą czy to się komuś podoba czy nie jest to gra drużynowa a jeśli woli ktoś grać solo polecam zagrać deathmatch.

Opublikowano

Jestem na nie; moim skromnym zdaniem delikatny speed dla vipa nie jest aż tak przesadzony czy odczuwalny w rozgrywce; da się normalnie ustawić wcelować i normalnie zabić oponenta z taką opcją, a na duble jump jeszcze więcej by było skarg czy wyzywania ze względu na wskakiwanie w różne ciężej dostępne miejsca czy chociażby jakby ktoś ci podwójne podskoki robił przed tobą i zabijał np z głupiej pompy  

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione przez graczy powyżej.

Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.