Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Nick: @ f0pa

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Proponuję usunięcie tej informacji, która jest umieszczona w spoilerze, tylko i wyłącznie, gdy użytkownik nie wybrał płci, bo "brzydko" to wygląda? Coś w ten desen. Inaczej wygląda to, gdy użytkownik ma dodany ulubiony serwer, lokalizacje itd. Nie wiem, czy jest to możliwe, że jeśli się da to myślę, ze jest to warte uwagi, bo nie wygląda to najlepiej. Co ci da informacja, że ktoś nie wybrał płci, po prostu niech pokazuję od samej góry tych informacji resztę rzeczy, które użytkownik chciał i wypełnił. Mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi. 

Spoiler

image.png.f4d0d1481ff7bf67ea64f56943dd9e20.png image.png.b8b99da1ae2e7e3fabcdded54db15a5d.png

• Donor
Posted

Informacja ta ma szczególne znaczenie w przypadku nicku czy avatara użytkownika za którym może kryć się zarówno kobieta jak i mężczyzna, więc myślę że bez powodu nie została by dodana. Po to mamy rangi na forum takie jak Dziewczyny - żeby osoba płci żeńskiej mogła wybrać swoją płeć, aby następnie otrzymać odpowiednią do tego rangę. To jakiś problem wybrać swoją płeć ? To całkowicie bezpieczne dane,  takie jak też imię czy lokalizacja serwera na którym można cię spotkać. Osobiście uważam że nie ma powodu do tego aby technik brudził sobie ręce i wyłączył tą opcje bo jakby nie patrzeć po to ostatnio został dodany nowy motyw na forum, żeby takie informacje obok wypowiedzi konkretnej osoby się jednak pojawiły 

//

@ Kacper  imo zbędna opcja, ale jest to tylko moje własne zdanie na ten temat :) 

• Like 1
  • Administrator
Posted

Mam wrażenie, że nie do końca zrozumiałeś zamysł tej propozycji. Mowa jest tutaj o usunięciu tego pola w momencie, gdy użytkownik nie dokonał wyboru płci, a wartość to 'Nie wybrano'. Pole będzie wyświetlone dopiero w momencie, w którym użytkownik wybierze te płeć z listy.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.