Tomi Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Twój nick: Tomi Nick admina banującego: Zolw Franlkin czy coś takiego..Data/Mapa: 03/11/2014; 16:23IP/SteamID: 94.232.37.254Serwer (mod): DD2Opis sytuacji: Oglądałem grę innych i w tym momencie dostałem bana.Wycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Powod: 'Wh, odwolanie na forum'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2055041357'[AMXBans] Twoje IP: '94.232.37.254'[AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Pech chciał, że nie było HLTV na serwerze więc nagrałem własne demko. Zaraz zarzuce DL i je rozpisze :) DL: http://www.speedyshare.com/Tx6QG/tomi.rar Sam początek demka - gracz biegnie z trupa na środek za bramą a ty celownikiem (prawie idealnie z linią) za graczem 3:14 - nie za szybko? :) 4:10 - gracz biegnie a ty szybko zmieniasz na M4 i czekasz za nim 4:20 - skan za modelem ;) 4:31 - wybiegasz dopiero wtedy gdy gracz pobiegł na środek .. ok. 4:42 - 4:52 - troche ten celownik modelowo przez ta brame 5:02 - 5:07 - dopiero gdy gracz za bramą padł (którego nie widziałeś) zacząłeś biec 5:43 - zauważyłeś gracza gdy zmieniałeś magazynek i trochę 'spanikowałeś' i zacząłeś się cofać do bramy na b, potem chciałeś rzucić HE ale gracz się cofnął i zrezygnowałeś ;) 6:15 - znów jakbyś spanikował jak typek ze środka zaczął iść w stronę b 6:19 - 6:25 - wiesz ze z trupa i od środka idzie typek, wychodzi 1 ze środka zabiłeś go ciągle full auto i w stronę 2 typka który jeszcze nie wyszedł, zabiłeś go i odrazu na trupa ... 6:55 - znów za szybko ;) 9:37 - wiesz, że z trupa idzie koleś i go wyczekujesz.. 9:56 - tutaj to wgl śmiech na sali, nie widziałeś typa a w niego strzelałeś 10:19 - wiesz, że wybiegnie jeszcze jeden typek i ciągle strzelasz.. 10:37 - wyczekujesz 10:57 - tutaj też bardzo dziwnie, trochę za szybko ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted November 3, 2014 Author Share Posted November 3, 2014 Fajnie się ogląda swoją grę, także chętnie wezmę udział w dyskusji i wystąpię w swojej obronie. Warto zaznaczyć, że na demie NIE SŁYCHAĆ tego, co mówimy do siebie w zespołach, a co ma bardzo duży wpływ na grę. W grze przydaje się również radar, którego tutaj nie ma. Widać na nim np. gdzie giną "moi" co ułatwia domyślić się gdzie są inni. 1. Konkurs pytań? Wybiegł, strzeliłem. 2. Eh.. tak się właśnie patrzy długą. Wybiegam, strzelam i wracam za mur jeśli ktoś jest. 3. Skoro się strzelają to znaczy, że ktoś tam jest, a nie było go w bramie, więc gdzieś skanować trzeba. 4. Jak widzisz na demie, wychylałem się cały czas co trochę. 5. Trochę modelowo? A co to znaczy? Gość pojawił się w bramie dużo wcześniej niż ja zacząłem do niego strzelać. 6. Sprawdzam, nikogo nie widzę, widzę, że ktoś z tt padł, przebiegam, koniec czasu, kryje paki. 7. Dwa-trzy kroki nazywasz cofaniem? Poza tym, to chyba normalne, że jak się zmienia magazynek to się cofa, a nie biegnie do przodu bez broni. Dalej widać, że dobiegam do trupa przy B, nic się nie dzieję, chowam HE, ale za chwile go wyciągam i wrzucam do trupa, w którym nie ma nikogo. 8. Nie widzę tu żadnej paniki.. cofnąłem z trupa, bo to normalne, że w takiej sytuacji mogą zajść mnie od pleców. Tym bardziej, że patrzyłem i na trupa i na środek. 9. Co do strzału to dziwnie to wygląda, ale to na pewno nie jest tak, że jest głowa i nagle przestaje się strzelać, tylko właśnie FULL AUTO. To, że spojrzałem na trupa to chyba nic dziwnego, skoro ciągle tam patrzyłem. 10. Nie wiem, mało widać, może. 11. Wiedziałem, że stamtąd wyjdzie koleś, bo przede mną padł koleś z mojego teamu. Nawet skan byłby rozsądnym rozwiązaniem. 12. Ok, dziwne. 13. Omówione wcześniej. 14. To mi wyszło :-) 15. Kolejny raz.. za szybko dla kogo? Wbiegali często środkiem, więc wypadało być szybkim. Refleks to jest właśnie ta umiejętność, która decyduje w tej grze. Końcowy werdykt zależy od Was, ale nie ma tu nic nadzwyczajnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Ewidentnie kolego, ewidentnie. To co z tym moim banem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts