Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twój nick: nahh.

Opis propozycji: Dodać ciche wchodzenie na serwer dla admina. Wyglądałoby to tak, że przykładowo wpisując komendę "connect (ip serwera)" admin wchodził by na serwer bez żadnego powiadomienia. Przydałoby się to gdy admin musiałby wejść zbanować cheatera/zmutować gracza itd.. Zdarzało się gdy wchodziłem na serwer zbanować/zmutować kogoś (a posiadam vipa) to cały serwer wiedział, że wchodzę przez powiadomienie na czacie i nie obeszło się bez zbędnych tekstów typu "o nahh wchodzi to go zbanuje" i osoba którą chciałem sprawdzić/zmutować już wie o co chodzi.:sadcat:

Proszę o wypowiedzenie się czy takie coś ma sens i czy jest to możliwe do zrobienia bo wiem, że nie wszystko da się zrobić. Również pomysły udoskonalenia tego.

:hmj:

Opublikowano

Ma to sens ponieważ dajmy ze taki stalker wbija na serwer typy sie wyzywaja i lub jest cziter ktory zna stalkera to probuje sie ukrywac

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przydatne bo ja tak mam że mnie już nagle każdy zna to by mi sie też to przydało bo ktoś pisze że odpalony wchodz a typ wydaje sie czysty 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Generalnie nie ważne co zrobimy i w jaki sposób ukryjemy wejście/wyjścia Admina i tak zawsze będzie luka w której ludzie znajdują czy dany Admin jest na serwerze. Dlatego od takich sytuacji jest GOTV, wystarczy wrzucić temat na forum z data/godziną zdarzenia a dana osoba zostanie ukarana i nic ją nie ominie.

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.