Jump to content
nahh.

Propozycja - Rozgrzewka

Recommended Posts

Twój nick: nahh.

Opis propozycji: Dodanie na rozgrzewce granie wyłącznie: 

• Deagla
  • AK
  • AWP
  • M4
  • SSG 08
  • lub inne bronie (jak ktoś ma jakiś pomysł jaką to tam na dole można napisać)

do tego mogę dodać by od razu po zrespieniu dostać przykładowego deagla i keva z hełmem, ponieważ aktualnie nie da się kupić hełmu na rozgrzewce co jest dziwne.

• I love it 1

14 minut temu, Jonhy Katujemy.eu napisał(a):

Moim zdaniem mozna dodac rozgrzewki typu olny hs dgl albo 1 ammo ak cos wtym stylu

nie widzę potrzeby dodawać only hs lub 1 ammo ak, nie każdy potrafi dać tapa. A co miałoby się dziać po wystrzeleniu tego jednego ammo znika mi broń i gram bez? 
Myślę, że wystarczy by każdy grał tylko deagla/ak/awp itd

• I love it 1

2 minuty temu, nahh. napisał(a):

nie widzę potrzeby dodawać only hs lub 1 ammo ak, nie każdy potrafi dać tapa. A co miałoby się dziać po wystrzeleniu tego jednego ammo znika mi broń i gram bez?

nie ammonicja się restartuje wtedy

• I love it 1

7 minut temu, Jonhy Katujemy.eu napisał(a):

nie ammonicja się restartuje wtedy

wtedy miałoby to większy sens, ale nadal istnieją gracze, którzy ledwo strzelają w kogoś celnie a co dopiero dać tapa. Jest to do przemyślenia moim zdaniem :pepeOK:

• Like 1

• Owner

Możemy dodać rozgrzewki jak na OM1, aktualnie są tam rundy ONLY AK. Co jakiś czas zmieniamy żeby się nie znudziło na losowe: only awp + ns, only deagle, one tap, only hs itd. 

• I love it 2

Warto coś takiego dodać, bo jakoś urozmaici grę niż tylko takie trochę "zepsute" dogrywki

• Like 1
  • I love it 1

4 godziny temu, Dudnes napisał(a):

Możemy dodać rozgrzewki jak na OM1, aktualnie są tam rundy ONLY AK. Co jakiś czas zmieniamy żeby się nie znudziło na losowe: only awp + ns, only deagle, one tap, only hs itd. 

Jak dla mnie bomba, napewno urozmaiciło by to rozgrywkę.

• I love it 1

• Owner

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.