nahh. Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Twój nick: nahh. Opis propozycji: Dodanie na rozgrzewce granie wyłącznie: Deagla AK AWP M4 SSG 08 lub inne bronie (jak ktoś ma jakiś pomysł jaką to tam na dole można napisać) do tego mogę dodać by od razu po zrespieniu dostać przykładowego deagla i keva z hełmem, ponieważ aktualnie nie da się kupić hełmu na rozgrzewce co jest dziwne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonhy Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Moim zdaniem mozna dodac rozgrzewki typu olny hs dgl albo 1 ammo ak cos wtym stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nahh. Posted July 1, 2023 Author Share Posted July 1, 2023 14 minut temu, Jonhy Katujemy.eu napisał(a): Moim zdaniem mozna dodac rozgrzewki typu olny hs dgl albo 1 ammo ak cos wtym stylu nie widzę potrzeby dodawać only hs lub 1 ammo ak, nie każdy potrafi dać tapa. A co miałoby się dziać po wystrzeleniu tego jednego ammo znika mi broń i gram bez? Myślę, że wystarczy by każdy grał tylko deagla/ak/awp itd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonhy Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 minuty temu, nahh. napisał(a): nie widzę potrzeby dodawać only hs lub 1 ammo ak, nie każdy potrafi dać tapa. A co miałoby się dziać po wystrzeleniu tego jednego ammo znika mi broń i gram bez? nie ammonicja się restartuje wtedy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nahh. Posted July 1, 2023 Author Share Posted July 1, 2023 7 minut temu, Jonhy Katujemy.eu napisał(a): nie ammonicja się restartuje wtedy wtedy miałoby to większy sens, ale nadal istnieją gracze, którzy ledwo strzelają w kogoś celnie a co dopiero dać tapa. Jest to do przemyślenia moim zdaniem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorianek Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 według mnie może być czemu nie rozgrzewka i tak jest pełna energii ale to może być taki bonus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted July 1, 2023 Owner Share Posted July 1, 2023 Możemy dodać rozgrzewki jak na OM1, aktualnie są tam rundy ONLY AK. Co jakiś czas zmieniamy żeby się nie znudziło na losowe: only awp + ns, only deagle, one tap, only hs itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTk- Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Warto coś takiego dodać, bo jakoś urozmaici grę niż tylko takie trochę "zepsute" dogrywki 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 4 godziny temu, Dudnes napisał(a): Możemy dodać rozgrzewki jak na OM1, aktualnie są tam rundy ONLY AK. Co jakiś czas zmieniamy żeby się nie znudziło na losowe: only awp + ns, only deagle, one tap, only hs itd. Jak dla mnie bomba, napewno urozmaiciło by to rozgrywkę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted July 2, 2023 Owner Share Posted July 2, 2023 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts