Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: @ Quinlan

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Wprowadzenie historii nicków użytkowników, sam nie wiem kiedy zmieniłem swój i teraz czekam żeby zmienić na stary, a tak bym znał datę kiedy to było. Często ktoś zmieni nick i znajomy tej osoby również może jej nie rozpoznać, a tak wchodzi w historię i ma wszystko napisane. Nie widzę żadnego powodu dlaczego  byłoby to zbędne lub niekorzystne. 

Spoiler

image.png.7399f7dec836e3a091a1639c7e942d91.pngimage.png.8690459d3978671ae11b26c27fc2695a.png

@ kejmaN. Nie zgubiłem wzoru, najwidoczniej był jakiś błąd, bo jak nacisnąłem "dodaj temat" to go nie było, teraz, jak robię to kolejny raz to jest dopiero, ale już jest.

kejmaN.  

Wzór zgubiłeś.

Posted

Witam,

przepraszam z góry, że musiałeś tak długo czekać na rozpatrzenie propozycji. Przyjmuje, edytowałem uprawnienia grup, teraz już jest wszystko okey.  

Pozdrawiam,

@  Paweł.

Posted

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.