Guest Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Nick: @ Quinlan Co chcesz wprowadzić/zmienić: Wprowadzenie historii nicków użytkowników, sam nie wiem kiedy zmieniłem swój i teraz czekam żeby zmienić na stary, a tak bym znał datę kiedy to było. Często ktoś zmieni nick i znajomy tej osoby również może jej nie rozpoznać, a tak wchodzi w historię i ma wszystko napisane. Nie widzę żadnego powodu dlaczego byłoby to zbędne lub niekorzystne. Spoiler @ kejmaN. Nie zgubiłem wzoru, najwidoczniej był jakiś błąd, bo jak nacisnąłem "dodaj temat" to go nie było, teraz, jak robię to kolejny raz to jest dopiero, ale już jest. kejmaN. June 27, 2023 Wzór zgubiłeś.
Paweł. Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Witam, przepraszam z góry, że musiałeś tak długo czekać na rozpatrzenie propozycji. Przyjmuje, edytowałem uprawnienia grup, teraz już jest wszystko okey. Pozdrawiam, @ Paweł.
Paweł. Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts