Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: PACZEK

Nick admina banującego:  nwm a amx bansa nie znalazlem u was

Data/Mapa: dd2 26.06.2023 :godzine kolo 22:34

SteamID: Steam Community :: PACZEK

Serwer (mod):          dd#2                     

Opis sytuacji: Wrzucili mi wargoda na specta, raz go miałem robionego wiec wiedziałem o co chodzi,  i od początku mam slaby sprzęt wiec otwarcie przeglądarki i pobranie wargoda trochę mi zajęło i podczas wykonywania wyskakiwały mi błędy, wszystko na nagraniach które od razu robiłem żeby nie było ze nic nie mam na usprawiedliwienie

Wycinek z konsoli: Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." tylko to ;d
Linki do filmików/dowodów: 
Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo (megawrzuta.pl)
Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo (megawrzuta.pl)
Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | VID_20230626_224214.mp4 (megawrzuta.pl)

A także link do ssa z słabym sprzętem żeby nie było ze wale głupa ze gram na takim czymś ;d
Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | received_990262225318698.jpeg (megawrzuta.pl)

A także link z wargoda po ponownym uruchomieniu cs'a i odpaleniu scana "na spokojnie":
https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2666883
 To Tyle ode mnie. Liczę na pozytywne rozpatrzenie odwołania

• Like 1
  • Donor
Posted (edited)

Ale wytlumacz mi dlaczego wyszedłeś  z serwera?

Skoro wargod był wykonywany w trakcie gry i wystąpiły błędy prosze o UB dla gracza

@  Łasica  @ kejmaN.  możecie dać UB.

Edited by Problem
  • Like 1
  • I love it 1
  • Deserved
Posted

Wszystko się zgadza, widziałem filmik z crashem CS'a, wargod wykonany. Wracaj do gry. 

• I love it 1
  • Deserved
Posted

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.