SMERF_ Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Skarga na (admina / gracza): cala administracja pilnująca porządku na serwerze :)) Nick osoby oskarżonej: kazdy admin SID osoby oskarżonej: bral Data zdarzenia: 26 czetwca Godzina:21 Opis sytuacji: po serwerze notorycznie latają odpały kilku z nich jest nawet w topce:) zaden administrator nie reaguje, pozdrowionka polecam to jakos zmienic Dowody: zerowa ilosc banow w ostatnim czasie xD Pozdrawiam was serdecznie ogarnijcie to bo nikt nie ma sily na ten serwer juz, dzieki lub nie dzieki zalezy jak to rozpatrzycie 1
Administrator Kacper Posted June 26, 2023 Administrator Posted June 26, 2023 3 minuty temu, SMERF_ napisał(a): Pozdrawiam was serdecznie ogarnijcie to bo nikt nie ma sily na ten serwer juz, dzieki lub nie dzieki zalezy jak to rozpatrzycie Co proponujesz z tym zrobić i w jaki sposób mamy to rozpatrzyć? 4 minuty temu, SMERF_ napisał(a): po serwerze notorycznie latają odpały kilku z nich jest nawet w topce:) Wszedłem w dział zgłoszeń cziterów - cóż, od Ciebie nie ma ani jednego. 5 minut temu, SMERF_ napisał(a): pozdrowionka polecam to jakos zmienic No, ja polecam czasami choć przez chwilę pomyśleć co się pisze i czego się wymaga. Serwer ma dwóch adminów, którzy zapewne robią, co mogą. Narzekasz i każesz nam to zmieniać, ale sam nawet nie próbujesz jakkolwiek pomóc.
SMERF_ Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 W dniu 26.06.2023 o 21:38, Kacper napisał(a): Co proponujesz z tym zrobić i w jaki sposób mamy to rozpatrzyć? Wszedłem w dział zgłoszeń cziterów - cóż, od Ciebie nie ma ani jednego. No, ja polecam czasami choć przez chwilę pomyśleć co się pisze i czego się wymaga. Serwer ma dwóch adminów, którzy zapewne robią, co mogą. Narzekasz i każesz nam to zmieniać, ale sam nawet nie próbujesz jakkolwiek pomóc. zlozylem podanie na admina to dostalem reakcje haha XD 2
CS 2 Keeper salvatore Posted June 28, 2023 Sponsor CS 2 Keeper Posted June 28, 2023 Reakcję pod podaniem nie mają żadnego znaczenia, temat wyjaśniony wyżej
CS 2 Keeper salvatore Posted June 28, 2023 Sponsor CS 2 Keeper Posted June 28, 2023 Skarga niesłuszna. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts