Jump to content

Recommended Posts

Posted
Skarga na (admina / gracza): cala administracja pilnująca porządku na serwerze :))
Nick osoby oskarżonej: kazdy admin
SID osoby oskarżonej: bral
Data zdarzenia: 26 czetwca 
Godzina:21
Opis sytuacji: po serwerze notorycznie latają odpały kilku z nich jest nawet w topce:) zaden administrator nie reaguje, pozdrowionka polecam to jakos zmienic
Dowody: zerowa ilosc banow w ostatnim czasie xD

Pozdrawiam was serdecznie ogarnijcie to bo nikt nie ma sily na ten serwer juz, dzieki lub nie dzieki zalezy jak to rozpatrzycie

• Haha 1
  • Administrator
Posted
3 minuty temu, SMERF_ napisał(a):

Pozdrawiam was serdecznie ogarnijcie to bo nikt nie ma sily na ten serwer juz, dzieki lub nie dzieki zalezy jak to rozpatrzycie

Co proponujesz z tym zrobić i w jaki sposób mamy to rozpatrzyć?

4 minuty temu, SMERF_ napisał(a):

po serwerze notorycznie latają odpały kilku z nich jest nawet w topce:)

Wszedłem w dział zgłoszeń cziterów - cóż, od Ciebie nie ma ani jednego. 

5 minut temu, SMERF_ napisał(a):

pozdrowionka polecam to jakos zmienic

No, ja polecam czasami choć przez chwilę pomyśleć co się pisze i czego się wymaga. Serwer ma dwóch adminów, którzy zapewne robią, co mogą. Narzekasz i każesz nam to zmieniać, ale sam nawet nie próbujesz jakkolwiek pomóc.

Posted
W dniu 26.06.2023 o 21:38, Kacper napisał(a):

Co proponujesz z tym zrobić i w jaki sposób mamy to rozpatrzyć?

Wszedłem w dział zgłoszeń cziterów - cóż, od Ciebie nie ma ani jednego. 

No, ja polecam czasami choć przez chwilę pomyśleć co się pisze i czego się wymaga. Serwer ma dwóch adminów, którzy zapewne robią, co mogą. Narzekasz i każesz nam to zmieniać, ale sam nawet nie próbujesz jakkolwiek pomóc.

zlozylem podanie na admina to dostalem reakcje haha XD

• Haha 2
  • CS 2 Keeper
Posted

Skarga niesłuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.