Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tytuł zmiany: Zmiana rangi serwerowej
Opis propozycji: Zmienienie obecnego systemu rang (lvl faceit 1-40), na domyślne rangi z cs`a (mm) + danger zone`a.
Obecny system rang jest już ponad rok czasu. Większość stałych graczy lub osób które grają dość często nie mają co wbijać na serwerze.

Zmiana i reset punktów wprowadziłyby dodatkowe urozmaicenie.

Edytowane przez ONLY
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Aktualnie spędzam dużo czasu na serwerze i taka zmiana dużo by dała graczom którzy wbili już ten 40 poziom, mam nadzieję że będzie to się podobało nowym jak i stałym bywalcom serwera. Jestem na TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wsm również jestem na TAK, te rangi z matchmakinga byłyby spoko opcja, lecz z rang z danger zone bym zrezygnował. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wiem co o tym myśleć, na samym początku były rangi z CS i zostało zmienione na lvl Faceit 1-40 właśnie po to aby było co wbijać aktywniejszym graczom. Teraz powrót do tego co było wydaje mi się dziwny, tak samo jak reset punktów, jaki ma sens wbijanie ich skoro po roku miałby się on resetować, przy wprowadzeniu rang faceitowych też z tego co pamiętam był reset.

Jestem raczej na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na TAK  .

Dodatkowo zmniejszyłbym "exp" z racji tego że gracze którzy są bardziej skillowi (A takich nie brakuje), Maksymalną rangę "GE" wbiją w kilka dni 

• KAT 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Inwestor
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.