Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Podczas wyboru skinów wyświetlanie danego skina na dolnym ekranie podczas gry kiedy się kopnęło w kalendarz podczas meczu  

Ułatwi to wybór skinów podczas meczu oraz nie będzie już problemu w wyborze na serwerze 

https://i.imgur.com/Unxy9jj.mp4 

Edytowane przez Słodziak_
kejmaN.  

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem za będzie to ułatwiało wybór skórek i nie będzie już problemu z wykopywaniem za cele mapy ponieważ gracz ustawia sobie skiny,

podczas gry. Jestem na tak 

Pozdrawiam 

• KAT 1
Opublikowano

Jako administator uważam, że jest to bardzo dobry pomysł, bo gracze nie będą uprzykżać innym gry wybieraniem skinów do każdej broni, tylko będą mogli to zrobić podczas śmierci. 
Jestem na TAK, pozdrawiam.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeżeli taka zmiana nie spowoduje spadków spadków fps na serwerze albo jakiegoś wysokiego obciążenia serwera to jestem na tak.

Opublikowano

+1

Na serwerze bardzo często są sytuacje w których jakiś gracz jest "AFK" bo wybiera sobie skiny (zwłaszcza do agentów)

Jestem na TAK

• Inwestor
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.