Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: true

Opis propozycji: Dodanie komendy !bs są nie które sytuacje gdzie po wyświetleniu bombsite nie zawsze każdy zwróci uwagę gdzie po zapytaniu team mateów nie każdy jest chętny do odpowiedzi. !bs by polegało na tym jak wpiszemy tą komende w czat to na czacie nam wyskoczy aktulany bs.

Opublikowano

Osobiście jestem na tak praktycznie, czy przydatne? Troche tak i trochę nie gdyż i tak mimo informacji widniejących na początku rundy gracze rozbiegaja sie z bombą gdzie chcą, komenda przydatna dla starych wyjadaczy, którzy czasem zapomną zerknąć w chat i nie chce im sie scrollowac do góry 

Opublikowano

Nie wiem czy aż tak bardzo to przydatne ależ mogę się mylić więc jestem na tak, ale też na lekkie nie, ponieważ watpie ze gracze bedą uzywać tej komendy

• Właściciel
Opublikowano

Wątpię żeby ktokolwiek korzystał z takiej komendy, wystarczy spojrzeć w say żeby dowiedzieć się jaki bs jest aktywny. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.