Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Grammatik

Nick admina banującego: Ab.

Data/Mapa: 17 May 2023 - 21:05:23    [Only DD2 #2]OSOWANIE VIPA | 100 HP | ASYSTY | RANGI CS:GO | Katujemy.eu

SteamID: STEAM_0:0:458723142

Serwer (mod):    [Only DD2 #2]   

Opis sytuacji: Admin kazał wykonać mi Wargoda . Wykonałem go jak zawsze ale wargod po zrobieniu był czerwony . W trakcie robienia wargoda cała strona wargoda miała problemy dlatego też wargod był czerwony . Teraz  jednak widać że wargod jest niebieski . Wiec moge jeszcze raz nawet dla sprawdzenia zrobic wargoda >  https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2640001

Wycinek z konsoli: Zostales zbanowany
||| Nick: Grammatik
||| IP:
||| SteamID: STEAM_0:0:458723142
||| Przez admina: AB.
||| Powod: Czerwony Wargod
||| Czas nadania bana: 17.05.2023 - 21:05:23
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: [Only DD2 #2] | 2000FPS | Steam VIP  | LOSOWANIE VIPA | 100 HP | ASYSTY | RANGI CS:GO | Katujemy.eu 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Witam. Wiem że będę wywoływany tak że sprostuje i widzę tu coś strasznie dziwnego w czasie wargoda u bazika był Czerwony sam potwierdził to wyżej a tutaj wyślę że po 20minutach robił kolejnego gdzie też był czerwony moze to potwierdzic Opiekun @  Problem poniewaz sam sprawdzal tez tego wargoda . Poniżej wstawie zdjecie 

1 Zdjęcie spalone

2zdjecie co wstawiłem  to widzę niebieski nie mam pojęcia co się tu wydarzyło lecz chyba wargod nawalił i miał jakieś problemy. Tyle odemnie decyzja należy do was. Pozdrawiam 

Screenshot_20230519_163739.jpg

Screenshot_20230519_163657.jpg

Opublikowano

Jak widać na zdjęciu dodanym przez AB. nie tylko ja mogłem mieć taki problem z wargodem . Może poprostu strona wysiadła czy coś :P 

• Lubię to! 2
Opublikowano
49 minut temu, bazikwielki napisał(a):

Jak widać na zdjęciu dodanym przez AB. nie tylko ja mogłem mieć taki problem z wargodem . Może poprostu strona wysiadła czy coś :P 

Nie wiem co sie wydarzyło lecz prosze o dokladne jakies sprawdzenie tego i @  bazikwielki nie chcialem zaszkodzic zebys nie myslal co nie co :) poprostu zrobilem to co musialem :) Prosze o dokladne zbadanie tego bo troszke dziwne to bylo :) 

Opublikowano

Witam, jest informacja na stronie  o tej całej sytuacji, dlatego otrzymujesz ub. Mam tylko nadzieje, że już więcej takich problemów nie będzie z ich strony.

wargod.png.c79628c84621a8190aa9a04b3e50f232.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.