Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zaczynając od tego że już dawno miałem cię zbanować ,ale że masz spectator listę to zawszę gdy cię obserwowałem to poziom twojej gry się obnizał. Więc w konću cię opolowałem cię gametrackerze  jak wykręcasz ponad 120pkt. To wszedłem na serwer i moje oczy ujrzały staty  60/15 +/- I zostałeś zbanowany. NA szybko obejrzałem dwie pierwsze rundy w demku  i już wiem że demko bedzię w całości spalone.

@  Leek

A tu taki bonus. Więc raczej nawet bez rozpiski się obejdzie.

Edit/ : Jutro na wieczór będzie rozpiska.

Edytowane przez Hydra
Leek  

Rozpisz demko do 24h

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Czytasz mapę Idealnie jak w zegarku żeby ktoś cię w plecy zabił to nie możliwe, albo  żeby ktoś ci wyszedł gdy się tego nie spodziewasz.  Po prostu nie możliwe.

1:12 Celuję poniżej głowy po strzale celownik przeskakuje na głowę.
1:14 Kolejny idealny przeskok na głowę od razu widać inną prędkość ruchu celownika
1:20 Czeka do ostatniego przeciwnika z grupy nagle jak przechodzi ostatni rashujący to od razu celuje w inne miejsce.
1:27 Duży rush tyle przeciwników a on nawet auta nie sprawdził. Dobrze wie gdzie na mapie znajdują się wrogowie. 
1:37 Wiesz gdzie dokładnie jest przeciwnik za smoke.
1:43 Taktyczna Kosa Kilka Bh zeby w razie czego przeciwnik cię nie trafił.
2:25 Szybki rush apartów jeszcze przez smoke. Akurat wrogów brak. 
2:35 Wychodzi z tv nic nie sprawdza biegnie na kille. 
2:42 Przeskok celownika na głowę 
2:57 Widział wroga ale i tak za szybki ten strzał
3:33 Tutaj juz nie rashuje od razu wcelowuje się idealnie na snaxa. Drugi strzał z deagla za szybki. W sumie pierwszy też jeszcze nawet głowy przeciwnika nie było widać
3:36 Celownik minimalne od razu niżej na wroga który schodzi do undera. Nie możliwe zeby zauwazył kila milimetrów głowy za umierającym przeciwnikiem i krwią. I oddaje strzał też za szybki po strzale na 1/4 dobrze widać że celownik po strzale lekko drga na boki. Chwile wcześniej nie było. 
3:45 A lewej strony to już nie sprawdzi. Ale jak przeciwnik wychodzi to on nagle robi taktyczny odwrót. #Czyta mapę idealnie chodzi i biega jak w zegarku a to dopiero początek. 
5:00 Całe aparty z kosą i w ostatnim momencie już przez sciane celownikiem wcelowujesz się idealnie w przeciwnika. Tutaj nie ma sensu klikać aimbota więc strzały czyste ale lepiej walić full auto w ciało dlatego ze wróg jest na jednego strzała. 
5:05 #Czytanie mapy: Skakać na auto nie, w stronię ławki nie. Lepiej odrazu na bs tak żeby przeciwnik pod balkonem cię nie zabił. 
6:10 Za szybki strzał 
7:39 Strzał na flashu 
8:16 Ładny bh 
9:01 Bardzo szybka reakcja, nawet nie ruszył celownikiem na milimetr normalnie jakby to nie on kliknał w myszkę po prostu samo się klikło ¯\_( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)_/¯
9:22 Wie o nim zabija patrzy mida potem znowu ale poszukam granatów może rzucę a może jednak nie bo przecież nikogo już tam nie ma. 
11:58 Nagle przestaję skanowac o idealnie wychyla na przeciwnika. #Czytanie mapy
12:04 Wczesniej się wcelował idealnie a teraz idzie na auto i się niczego nie boi ? 
12:07 Ale tu już się wceluje przez sciane na dalego na lewą stronę apartów akurat stoi tam przeciwnik. 
13:27 #Czytanie mapy: Nie boi się że mu ktoś wyjdzie ? 
13:29 Ah ta poprawka celownika w stronę głowy przeż scianę. Jakby tak metr w prawo się przeciwnik ruszył to byś juz go miał a tak pech nie twój kill.
13:36 Taktyczny Shift i Wcelowanie się. A jeszcze przed sobą masz teammate dziwnę zachowanie. Albo po prostu strach przed wyjsciem wroga.
13:46 2 kroki w tył + poprawka celownika na głowę. I Bum idealna głowa z lekkim przeskokiem. Dalej juz można z kosą biegać. 
14:40 #Czytanie mapy:Przez kilka sekund żaden wróg nie wyszedł to cyk rush aparty. 
14:50 #Czytanie mapy:Ale tu nagle spalę shifta. Bo wrogie spóznieny wychodzą z tero w stronę alejki. 
14:54 Co ostatni wróg zmienia kierunek i idzę do tv. Trzeba wyjąć Awp i się schować za winkiel. 
15:21 Typ w oknie dobra. Ale zeby connectora nie sprawdzić jak wychodzisz z undera tylko odrazu wcelowanie się w boxy jeszcze w sródek gdzie wróg ? 
15:53 #Czytanie mapy: Słyszy scope wróga przed jungla, słyszy jak odchodzi w stronę schodów (Myślenie normalniej osoby sprawdził jungle poszedł conenctor dobra okazja żeby wejść na plecy) ale nie bo stoi drugi wróg wcelowany w wejscie o którym nie może wiedzieć wieć pójdzie ct. 
16:03 Zrobić Lekki peek żeby sprawdzić ct. Ale po co to kumu przecież nikt na blisko nie stoi. Sytuacja raz na sto zeby wroga na blisko nie było jak zaplantował bombę. 
16:07 #Czytanie mapy: Idealnie odbicie site, z ct na site sobię przeskoczę przecież przed tickietem nikogo nie ma od razu będę patrzył w stronę kanapki. Bo na ninji.pałacach,rampie,pod drewnem wgl na całym a nikogo nie ma. Zabija za skrzynką dalej nie sprawdza nic, nawet schodów tylko jungle się liczy. Zadnych nie potrzebnych ruchów 
16:59 Idealnie się wcelowujesz w undera, no mogłeś szybciej zabic ale wróg z zakrętu chciał wyjść wieć trzeba było jeszcze raz się wcelować.
17:48 Ładnie czekasz na wróga który jest chwile afk.
17:52 Panie co tak blisko celownik ściany a nie sorry przecież to nie ty strzelasz. ¯\_( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)_/¯
19:19 Zabiłes jednego z shorta ale przecież za chwile przyjdzie drugi to lepiej się wcelować.
20:40 Ale żeby tak na pewniaka wychodzić na jednego wroga, przecież mogło tam być kilku nawet w connectorze. 
20:45 To co wyżej
21:28 Wróg na tt bardzo mozliwe więc się wceluje 
21:30 Nie no aż tak podążąc celownikiem przez scianę tak nie wolno. 
22:11 Znowu idealnie się wcelowujesz 
22:21 Jeszcze site dobrze nie zajety ale szukasz killa na shorcie.
22:29 Wróg w jungli a co tam wyskoczę na nich przez smoke. Ale pech ze akurat nikt nie był wcelowany. 
Dobra mam  jeszcze 30 min  więc robimy expres mode.
Poniższa rozpiska to na x4 obejrzałem demko Pewnie bym znalazł  jeszcze z 2 razy więcej.
25:10
28:43
30:45 b+
30:50 b+
40:20 b+
41:54 
43:05 b+
44:30 b+ 

Dziękuje nie pozdrawiam Gracza

Edytowane przez Hydra
Titania  

Następnym razem po prostu edytuj poprzedni post.

Leek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

http://506020.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1684178290-1684181168.zip

Niektóre czasówki pomijam bo nie ma sensu rozpisywać każdego fraga i każdego strzału co kilka sekund. Następnym razem @  Hydra nie rozpisuj 3 czasówek z odległością 3 sekund tylko daj wszystko w jednej. 

1:12 trochę szybki strzał, generalnie z tym celownikiem ciężko powiedzieć bo to demko, nie sprawdził cara, a na ławkę peekuje troche idalnie na typa. Całość +/-
2:25 Generalnie nie było słychać fleshy ani nic, ale bardzo dziwne rashowanie z samym deaglem przez smoke XD +/- ale raczej spalone
2:42 -b
2:57 szybki strzał i obok głowy, +b
3:33 Jak dla mnie podejrzana akcja, gdy gość na shifcie idzie do andera to nagle peekuje a mógł dalej tam być, dodatkowo rzuca tak granat że nie obawia się go na blisko. Cała akcja +/- ale raczej spalone
5:05 zwykłe spekulacje -b
6:10 słyszał scope, prefire -b
7:39 po prostu siadło -b

8:16 jeszcze do zrobienia, ale z poprzednich demek wiem że to jest leginte +/- / -b
9:01 +/-
9:22 spekulacje -b
11:58 mógł złapać timeing +/- / -b
12:07 wchodzi z prefire +b
13:27 później zobaczył granat, ale faktycznie dziwnie w ogóle nie boi się ze ktos peeknie +/- ale raczej spalone
13:29 -b
13:36 no trochę dziwne jak jego teammate biegnie a on nagle shifta +/- 
13:46 -b
14:40 cała akcja troche dziwna, nie ma nikogo to rashuje, ale gdy 3 wrogowie nagle biegną to zanim ich usłyszy to shiftuje. Gdy jeden z nich idzie w kierunku apsów to nagle sie chowa XD +/- 
15:21 -b
15:53 zwykłe spekulacje, może chciał iśc ct po prostu.  -b
16:07 -b
16:59 +b
17:52 +b

19:19 -b
20:40 +/-
20:45 czaczynając od szybkiego strzału na gracza na ct który jeszcze jest do zrobienia, to bardzo dziwne sytuacja z lederem, nie mogłeś go widzialeś a strzeliłeś idalnie w niego +/- ale raczej spalone
21:28 +b
21:30  +/-

21:47 jak dla mnie troche za szybka ta reakcja +/- ale raczej spalone
22:11 -b
22:21 widział, przycelował -b

22:29 a później trochę dziwne jakby czekał aż ukryty gość peeknie +/-
25:10 -b
28:43 +/- / -b
30:45 -b

33:35 od w miare szybkiego strzału na rampie po schody gdzie nie widac typa +/-

38:07 nagle chowanie, może złapal timeing +/-

40:20 b+
43:05 chciał być szybszy ale szybszy był przeciwnik XD +b

Ty chyba na prawdę nie odpuścisz i chyba chcesz bana na każdym serwerze XD Te same błędy w kryciu się co w poprzednim odwołaniu, szybkie strzały dziwne momenty i wszystko jest przeplecione bhopem którego używałeś już mniej ale i tak siadał każdy skok. WH + bh momentami

Odrzucam odwołanie

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.