Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 

system0jedynkowy

Nick admina banującego: 
dejmano

SteamID:
STEAM_1:0:619932462

Serwer (mod): 

Prawdopodobnie któraś z aren 1vs1                            

Dlaczego mamy Cię odbanować?:
Sytuacja miała miejsce, w ubiegłym roku, kiedy to na serwerach społeczności nie spędzałem zbyt dużo czasu. Zazwyczaj było to parę minut i potem po prostu quit. Szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie akurat, żebym pod takim nicki'em wchodził na arene i latał odpalony, ale faktycznie mogła taka sytuacja mieć miejsce z jakiegoś pobocznego konta. Nie chcę się tu wybielać, i dążyć do tego, że to nie moje konto, bo skoro adresy IP, wersje przeglądarek się pokrywają, to tak musiało być. Z tego miejsca chciałbym również przeprosić Administrację tamtego serwera zarówno Właścicieli, Opiekunów oraz inne osoby pełniące w tym czasie swoje funkcje. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, ale liczę na to, że uda mi się dostać od Was drugą szansę, bo chyba każdy na nią zasługuje (w mniejszym lub większym stopniu). Idiotyczne zachowanie z mojej strony, ale wtedy nie miałem myśli w głowie, że będę sam pełnił funkcję Administratora na jakimkolwiek serwerze, a wiadomo lepiej mieć czystą kartotekę :default_smile: 

Pozdrawiam 

• Lubię to! 5
  • Haha 11
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.