Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Michał
Mutacja głosu (tak/nie): Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Dobre, podsumowując to, że admina miałem na tym serwerze rok temu i znam weteranów tego serwera. 
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198817031131
Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/sh0ter/54.38.49.139:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chcę pomóc pokazać się z jeszcze lepszej strony jak rok temu. 
Znajomość komend administratora: 9/10
Status PRIME: Tak
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Wiek +

Doświadczenie jako administrator i znajomość komend +

Gracz bardzo ogarnięty, miły i pomocny +

Jestem na TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hejka! 
-Osobiście cię nie widziałem na serwerze ani razu (pewnie się wymijamy i ostatnio było mnie mniej) ale patrząc po twojim gt jest ono dość dobre 
-Doświadczenie też z tego co słyszałem od kolegów jest dość dobre 
- O wieku się nie wypowiadam bo mam tyle samo lat
- O twojim zachowaniu/kulturze osobistej jest mi ciężko się wypowiedzieć gdyż cię nigdy niewidziałem ani nie słyszałem.
Jestem obojętny ale już to zostawiam do opinii innych .
Powodzenia

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hej,

Wiek - ok, GT na duuuuzy plus, doświadczenie na stanowisku admina jest, natomiast jeżeli to Twoje jedyne konto to osobiście nie jestem przekonany, aby osoby z 1000h w CS powinny oceniać innych graczy. 
Reasumując, gdyby nie niska ilość godzin w CS, byłbym jak najbardziej na tak, na ten moment wstrzymam się od decyzji (może masz inne konta).

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na +:

GT

Doświadczenie

Wiek +/-

Zgadzam się tutaj z Lele. Jak grałem ostatnio dosyć sporo to albo Cię nie widziałem, albo się nie odzywałeś. 

Nie grałem również na serwerze jak byłeś adminem dlatego ciężko mi coś więcej powiedzieć. Jak dla mnie aktywność na serwerze do poprawy, ale pozostanę nautralnie nastawiony.

• Lubię to! 1
Opublikowano

:peppehey:

GT: +

Doświadczenie: +

Godziny w csie: No taki +. Nie widzę jakiegoś większego problemu w godzinach skoro posiadasz doświadczenie i oceniasz swoje umiejętności 9/10.
Rozmawiałem z tobą, wydajesz się spokojny i kulturalny.

Jestem na TAK

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

GT +

wiek +/-

Doświadczenie masz skoro miałeś tutaj admina  + , ale tak jak reszta nie widzę cię za często albo po prostu się nie wychylasz . 

Jestem tak jak chłopaki neutralny.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hi.

Wiek +/- 
GT +

Doświadczenie + 

Dałbym chłopakowi Okres Próbny. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

+/- Wiek

+ GT

+ doświadczenie

+ grasz regularnie i nie sprawiałeś kłotpotów

Okres próbny jak najbardziej

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Przy Twojej ostatniej kadencji było parę zastrzeżeń. Wolę dać szansę  komuś nowemu, na ten moment podanie odrzucam.

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.