Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano
Imię: Kamil
Mutacja głosu (tak/nie): Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Staż na serverowni psycholand , oraz kilku innych na 1.6
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198038725008/
Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Niscree/54.38.49.139:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać administratorem ponieważ często gram o porach kiedy żadnego innego nie ma oraz lubię się angażować ponad przeciętnie.
Znajomość komend administratora: 10/10
Status PRIME: Posiadam 
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie):Tak
  • Wow 1
Opublikowano

Na +:

Doświadczenie

GT

Jednakże z uwagi na kosmiczną historie blokad jakie wyłapałeś na 5 mapsie dawnym i kulturę gry osobiście jestem na NIE. Tyle razy robiliście z niektórymi osobami gnój na serwerze, że momentami od tych wyzwisk wręcz rzygać się chciało. Jeśli się ogarniesz i zauważalnie poprawisz pod tym względem nie wykluczam że zmienię zdanie.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

+ GT

+ Znany na serwerze

Co do banów na 5maps to dałbym Ci szanse i okres próbny z poważniejszym sprawdzaniem twoich poczynań.

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano
3 godziny temu, ARiiiiiiiiiiiiiii_ napisał(a):

Na +:

Doświadczenie

GT

Jednakże z uwagi na kosmiczną historie blokad jakie wyłapałeś na 5 mapsie dawnym i kulturę gry osobiście jestem na NIE. Tyle razy robiliście z niektórymi osobami gnój na serwerze, że momentami od tych wyzwisk wręcz rzygać się chciało. Jeśli się ogarniesz i zauważalnie poprawisz pod tym względem nie wykluczam że zmienię zdanie.

Podejmując funkcje , czuje się zobowiązany do całkowitego profesjonalizmu , masz rację że takie zachowania miałem lecz proszę dać mi szansę , a udowodnię ci że stary ja już dawno przeminął  

Opublikowano

Cześć,

GT, wiek, doświadczenie na +

Dodatkowym atutem jest przyjemne poczucie humoru oraz to, że tego gościa znają nawet w łiskonsyn i finix :leonardo:

Jestem za daniem mu szansy.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Siemano,

+GT

+Wiek

+Doświadczenie

Gracz Komunikatywny często udziela się na mikrofonie, Pomocny

Jestem na Tak.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Siemano,

+GT

+Wiek

+Doświadczenie 

mimo że na dawnym 5 mapsie dostał tyle mutów(od mnie pozdro :peepolove:) można dać mu szanse. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Hejka!
Gracz bardzo zaangażowany w życie serwera .

Gt +
godziny w grze +
wiek +
jestem za daniem szansy 

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Witam Serdecznie

Kandydat jest bardzo komunikatywną, pozytywną jak i pomocną osobą

kultura+

Gt oraz godziny na +

Wiek +

Doświadczenie+/-

Każdy od czegoś zaczynał więc jak najbardziej jestem za okresem próbnym 

Edytowane przez Henorimus
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Tyle ludzi że już nie ma co wymieniać 

+gt

+doświadcznie

+Wiek

Tak jak wyżej Na TAK

Edytowane przez Tominter
kejmaN.  

Minimum trzy argumenty, dlaczego jesteś za lub przeciw. :peepoPolice:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na nie. 

Jeszcze wczoraj mówiłeś że Mirage ci się nudzi i grasz tu tylko dlatego, że są tutaj osoby do grania nie wiem nie znam cie, ale nie raz widziałem cie na serwerze i po twoim zachowaniu stwierdziłem, że zachowujesz się jak jakiś dzieciak (nie potrafisz opanować emocji), któremu jakby nie zależało żeby mieć admina to dalej byś robił to samo co osoby piszą wyżej czyli częste mute. 

• Donator
Opublikowano
29 minut temu, sh0ter napisał(a):

Na nie. 

Jeszcze wczoraj mówiłeś że Mirage ci się nudzi i grasz tu tylko dlatego, że są tutaj osoby do grania nie wiem nie znam cie, ale nie raz widziałem cie na serwerze i po twoim zachowaniu stwierdziłem, że zachowujesz się jak jakiś dzieciak (nie potrafisz opanować emocji), któremu jakby nie zależało żeby mieć admina to dalej byś robił to samo co osoby piszą wyżej czyli częste mute. 

Szanuję zdanie , dzięki za opinie.

Opublikowano

Witam!

GT +

Godziny CS +

Doświadczenie +

Jak będziesz ograniczał troszkę mikro będzie klasunia.

Jestem za Okresem Próbnym:okok:

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dam ci szansę i przyjmę na okres próbny który trwać będzie 14 dni ( Pamiętaj że jedno ostrzeżenie w okresie próbnym skutkuje degradacją). Zgłoś się do mnie na steam po dalsze instrukcje.

Obym nie żałował tej decyzji. 

• 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.