Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: dbk
Imię: Eustachy (nie no beka ten punkt)
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/dbk/arena.katujemy.eu:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Coś nie coś potrafię. 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7-8/10 idk
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 1/5
Dlaczego Ty?: Od lat gram na tym serwerze. Dwukrotnie byłem adminem tego serwera, a nawet opiekunem swego czasu. Na forum też jestem postacią znaną, pełniłem większość funkcji (chwilę MOD, UBT + Opiekun, Multi Admin, nieoficjalnie pomagałem w redakcji, Opiekun serwera, Właściciel serwera, Grafik). Na pewno jestem postacią kontrowersyjną, ale nigdy nikomu pomocy nie odmówiłem. Plebiscyty w mojej stopce mówią same za siebie.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: STEAM / FORUM
SID: STEAM_0:0:43014864

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

P.S. @  PanPukawka @  Night0oo @  HeliX nie chcę admina "po starej znajomości". Dajcie się wypowiedzieć użytkownikom, niech to podanie leży min. 7 dni. Sam jestem ciekaw opinii.

Opublikowano

Witam, co tu dużo mówić ma 28 lat bierzmy go póki jeszcze żyje. 

+zna się na robocie

+gt bez zarzutów 

+mikro wiek etc.

Zdecydowanie jestem na tak! 

#assfornuggets

• Haha 10
Opublikowano

To jest żart? Może i GT masz dobre, ale twoje zachowanie jest dosyć kontrowersyjne. Najpierw powinieneś spojrzeć na siebie dopiero później oceniać innych nie? Nie rozumiem również nie podawania imienia w podaniu, jesteś inny? Każdy admin podawał a ty masz być wyjątkiem? Sama twoja rezygnacja była już po prostu śmieszna. Zrezygnowałeś wręcz skarżąc się za nękanie gdzie opcje ,,ignoruj'' widać bardzo dobrze, w szczególności kiedy masz takie doświadczenie z forum. Zbyt szybko się urażasz o byle sprawę co idealnie podkreśla twoja rezygnacja z funkcji Moderatora. Jedna akcja i po chwili już Moda nie miałeś. Osobiście nie mam do ciebie dużego problemu jednak zanim oceniasz kogoś przydałoby się również poznać go prywatnie albo przynajmniej pisać coś co jest prawdą. Może i jesteś znany na forum czy to na serwerze jednak uwierz mi, że dużo osób nie kojarzy cię zbyt dobrze - to moje spostrzeżenie. Byłeś przydatny to fakt, ale to wszystko. Podczas kiedy byłeś adminem na Arenie 1v1#2 twoje zachowanie nie zachwycało. O czym mówię chyba wiesz... Często obrażałeś innych graczy i wdawałeś się w kłótnie a później sam mutowałeś. Masz duże ego i nie zrobiłeś nic żeby cokolwiek z tym zrobić. Nie gram osobiście często na arenach jednak mam prawo do wypowiedzenia. Jestem na nie. W roli sprostowania:

+ wiek
- Podanie (źle wypełnione i jakoś nie powala)
- Zachowanie

+ GT

• Lubię to! 2
  • Haha 7
  • Wow 1
Opublikowano

Szczerze to sam nie wiem, co tu napisać, jesteś kontrowersyjną osobą i sam o tym wiesz, nie jest to kompletnie na minus, ale czy wziąłbym to za pozytyw? Również ciężko mi pójść w tę stronę, wprowadzasz przynajmniej dla mnie pozytywną atmosferę na serwer w większości przypadków i na pewno przyjemniej się gra gdy jesteś, ale uważam, że po prostu nie znasz granic, może to kwestia ego, które łatwo da się zauważyć, że jest dosyć wysoko w Twoim przypadku i gdy ktoś się na Ciebie choć krzywo spojrzy to różnie bywa. Nie skreślałbym Cię przez to, rzecz na pewno do przepracowania czy ogarnięcia. Generalnie nawet to jak podałeś, a raczej nie podałeś imienia pokazuje idealnie Twoją osobę, niektórych to bawi, innych mniej, często nie masz wyczucia co jest na miejscu, a co jest już too much, myślę że jakbyś czasami choć odrobinę zbastował to byłoby naprawdę idealnie. Co do doświadczenia, które zdecydowanie jest na plus jak niżej zaznaczyłem - byłeś obecny podczas ostatniego zebrania i uważam, że jako "nie admin" wniosłeś do niego więcej niż 90% osób, które tam siedziały, wiesz co dobre dla serwera i taka osoba na pewno jest potrzebna.

+/- (neutralnie) Zachowanie

++Doświadczenie

+Wiek

+Aktywność

Overall jestem na Tak

A teraz to chociaż powiedz jak masz na imię, bo nie zdzierżę.

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

stałego kontaktu nie mamy aczkolwiek przez pewien okres trochu żeśmy się poznali i czasami jak wejdę na arenki pogadać z tobą pośmieszkować  jest zajebiście szczerze pacząc na twoje początki "kariery" w ubt  oraz jako admin arenki wywiązywałeś się idealnie w tych rolach lecz wiadomo nie każdy tez potrafi ugryźć się w język i nie wszystkim to się podoba (sam to po sobie znam XD) aczkolwiek patrząc po niektórych adminów na arence śmiało lepiej byś adminował  za 3-4 gdyż poza najbardziej aktywnymi  np @  lilworm , @  Night0oo @  PanPukawka @  Egote , @  Jabba_ @  Cris343 to nieraz o pomstę do nieba się prosi (nooffence po prostu mówię w jaki sposób to widzę)

psss.... najbardziej śmieszy wypowiedz w tym podaniu  chopa który leci najbardziej na rangi ze wszystkich na forum XD

a na ogół to

+wiek

+chęci

+doświadczenie

+gt

+poczucie humoru

• Haha 6
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano
3 godziny temu, dbk napisał(a):

P.S. @  PanPukawka @  Night0oo @  HeliX nie chcę admina "po starej znajomości". Dajcie się wypowiedzieć użytkownikom, niech to podanie leży min. 7 dni. Sam jestem ciekaw opinii.

Heh widzę ego top zostawił ci kolega Tabaluga:leonardo:

A tak bardziej poważnie to Jestem na tak.

• Kultura +/-

• +Wiek (chociaż czasem go nie widać :KEKW:)

• ++Doświadczenie

• +Aktywność

#EDIT Chciałbym dodać że chociaż dodałeś kolorystyki do podania i jakoś to wygląda giga +

• Haha 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak najbardziej na tak.

Wiek, kulturka to u niego autorytet (nie wieczorem)

+ wiek

+ doświadczenie

+ staż

+ gt

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

debek to pozytywny chłopak, brak poczucia humoru mu nie doskwiera, jest aktywny na serwerze i załapał dobry kontakt z administracją. Jestem jak najbardziej za

Powodzonka mordzia

• Lubię to! 5
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

+ gt

+/- Twoje zachowanie, ale to każdy musi czasami mieć "swój odpał"

Ogólnie rzecz ujmując - jestem na TAK

Opublikowano

Jestem na tak

Czasami wbijam na arenkę i Cię tam widuję, przykładem jest wczorajszy dzień gdzie grałem i zgłosiłeś gracza że czegoś może używać. Jak dla mnie nie ma żadnych zastrzeżeń, doświadczenie jest więc najpewniej będzie 0 odwoływań od banów chyba że będą odrzucone - bo bardzo dobrze poznasz czy ktoś coś ma.  Aktywność trzymasz na bardzo dobrym poziomie więc to kolejny atut. Brać póki chętny.

+wymagania

+aktywność

+doświadczenie

Ode mnie zielone światło, powodzenia debek.

Opublikowano

Ja jestem na TAK

+ wiek 

+ doświadczenie 

+ gt

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.