Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł zmiany:

Zmiana pocisków w AWP

Opis propozycji:

Jak wszyscy wiemy jakiś czas temu Steam wprowadził piękną aktualizacje, mającą na celu zmniejszenie liczby naboi w broni AWP (10~5). Nie wiem co wtedy nimi kierowało, że zdecydowali się na taki krok - może trzymała ich jeszcze faza po weekendzie :default_smile:, ale do rzeczy. Wychodzę z propozycją o wprowadzenie systemu który będzie dostępny od rangi VIP/sVIP - (góra zdecyduje) a mianowicie powrót do starej dobrej AWP z 10 pociskami. Wydaje mi się, że nie wpłynie to znacząco na rozgrywkę bo skoro kiedyś na FFA dało się grać to czemu nie teraz? Myślę, że podczas sytuacji gdzie na serwerze jest grubo ponad 20 osób te 5 pocisków dodatkowych to na prawdę przydatna rzecz.

Pozdrawiam i czekam na opinie w tej kwestii :monkagun:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Sama zmiana naboi w AWP zajebisty pomysł jestem na tak, uważam jednak że 10ammo powinno być po prostu na serwerze, dostępne dla każdego a nie od roli VIP/sVip. Mówie to jako posiadacz pernamentnego Vipa. A i przypominam że miały 3AWP być na drużyne :haha:@ Hacker13

Edytowane przez LeO_438
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Jestem na tak, z wyjątkiem że dla wszystkich awp będzie miała 10 kul. I do tego dochodzi możliwość kupienia 3 awp dla sVIP'a.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Inwestor
Opublikowano

Zmiana została już wprowadzona na serwerze, wkrótce w changelogu pojawi się stosowna informacja.

image.png

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.