Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój Nick na serwerze: pros
Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: mini
Data zdarzenia: 08.05.2023
Opis sytuacji: Jakiś uł***k drze morde na mikro, napisałem mu żeby się zamknął i nie płakał tyle na tym mikrofonie po czym zaczął mnie wyzywać (na co admin nie zareagował), jego kolega (bo mają prawie identyczne nazwy więc drogą dedukcji uznałem że to jego kumpel) spytał mnie o kogo chodzi, napisałem że "o twojego spłakanego kolege" po czym admin dał mi bana za "obrazę admina" na dzień gdzie ani jednego słowa nie skierowałem w stronę admina więc stwierdzam (dopiero teraz pisząc tę skargę oczywiście), że jest pi*********y na łeb i niech się leczy albo zacznie czytać ze zrozumieniem co piszą gracze między sobą, nie pozdrawiam.
Dowód: demko z mapy o godzinie 20:05 dnia dzisiejszego

dejmano  

Brak kultury = warn.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Witam, niestety ciężko będzie udowodnić tą  skargę, ponieważ hltv nie nagrywa rozmów przez mikrofon 

• Lubię to! 1
Opublikowano

To że jakiś gracz mnie wyzywał przez mikrofon to tylko poboczny temat skargi, głównym tematem jest to, że dostałem bana na 1 dzień za obrazę admina, nie obrażając admina a nawet nie odzywając się do niego ani razu. Jedyne co napisałem to, to żeby tamten gracz "jadwiga" czy jak mu tam, zamknął się bo zagłuszał całą grę przez swoje darcie ryja jak tylko ktoś go zabił (ps. niech nauczy się przegrywać a nie płacze w 25-cio letniej rozpixelizowanej grze) i żeby skończył płakać. Żadne z tych słów nie było kierowane do żadnego admina ale możliwe, że ma jakieś problemy z językiem polskim i czytaniem ze zrozumieniem, jego IQ na poziomie ameby mogło mu pozwolić poczuć się urażonym w tej sytuacji, więc koniec końców chciałbym tylko unbana a co zrobicie z tym adminem to już wasza sprawa ale podpowiem tylko, że moim skromnym zdaniem powinien otrzymać warn 1/3.

Titania  

Kolejna prowokacja +1

• Lubię to! 1
Opublikowano

przepraszam  źle  to  odebrałem, zbyt  chaotycznie zareagowałem, mimo  to  ban  za  kulturę  30  minut  powinien  zostać.  

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Admin przyznał się do  błędu, wiec ban zostaje skrócony, bo jednak  twoje zachowanie też nie było za dobre.

• Lubię to! 3
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.