Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: rami

Opis propozycji: Proponuję wprowadzić limit AWP na 2, niezależnie czy jest się VIP'EM czy nie. Na serwerze coraz więcej osób decyduję się na granie AWP,  jest to denerwujące dla graczy którzy stawiają na  ak/m4/deagle. Nie wspominając już o nocnym vipie, gdzie po godzinie 22 3/4 serwera gra właśnie tą bronią. Nie jest to wyłącznie moje zdanie, gdyż wielu osobom również się to nie podoba.

Link do pluginu [ewentualnie]: -

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ograniczenie AWP wydaje się rozsądne, nawet jeśli ma dotykać vipa i tu nie chodzi tylko o porę, gdzie jest nocny vip....

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Donator
Opublikowano

Jestem za. Dodatkowo nocne vipy to jest praktycznie 5 awp na drużyne i czasem irytuje, popieram propozycję.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jak najbardziej za. Vip ma już wystarczającą przewagę nad zwykłym graczem + po 21 jest tych awp bardzo dużo,  w połączeniu z 105hp w niektórych spotach będąc wcelowanym z awp jesteś prawie nieśmiertelny, bo z kałacha nie giniesz na jednego heada w głowę.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Zmieniłem nocnego VIP'a na późniejsze godziny, mianowicie 22-7.

W ciągu dnia jest kilka vipów na serwerze, może 25% graczy więc omijanie limitu AWP przez vipy nie wpływa w żaden sposób na rozgrywkę. 

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

image.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.