Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Menek.

Nick admina banującego: Bartłomiej

Data/Mapa: 04.05.2023

SteamID:76561199122559272

Serwer (mod):mirage 6                          

Opis sytuacji: Dostałem bana za to że napisał ze sampre nie chce sprawdzić typa tylko robi coś innego na discordzie. Jeżeli to discord to powininem dostać na discordzie a nie na serverze cs:go

Proszę o skrócenie albo obanowanie. Kontakt disord Menek#1567

PanPukawka  

Nazywaj tematy zgodnie z ich przeznaczeniem.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Haha 3
  • Donator
Opublikowano

Nie sądziłem, że przyjdzie mi się jeszcze z Tobą „użerać” na tle forum - ale spoko, skoro niejasno przedstawiłem sytuację i nie trafiłem w Twój poziom intelektualny to spróbuję jeszcze raz.

A więc..

Nie wiem ile tam masz aktualnie lat, lecz mentalnie niezbyt wiele, aby pojąć tak proste rzeczy i ponieść konsekwencję swoich czynów. Niedawno dostałeś muta na discordzie od @ MrVarnaz , ponieważ nie potrafiłeś zachować kultury, wypisywałeś różne cuda i w dodatku nad to poczuwałeś się na tle serwera, co przekładało się na negatywną atmosferę tam panującą. Dostałeś w sumie takiego ostrzegawczego muta na jedną dobę. Po czym mute Ci wygasł, a Ty bez chwili zawahania uznałeś, że uderzysz tym razem z grubej rury we mnie - jako właściciela serwera XD Nie powiem, tupet masz ale do rzeczy..

Z Twoich doniesień wynika, iż ja grając na serwerze, nie reagowałem na zgłoszenia z Twojej strony odnośnie potencjalnych graczy, którzy używali wspomagaczy. Otóż tutaj mój drogi muszę Cię zniesmaczyć, ponieważ od razu jak napisałeś na czacie administracyjnym, że ta i ta osoba prawdopodobnie jest odpalona - przeszedłem na spect. W międzyczasie zdołałeś bardziej spamować na @sayu, gdzie powinieneś wyrwać blokadę - lecz jej nie dostałeś. Myślisz, że jak napiszesz o danej osobie, że jest potencjalnym cziterem, to ja od razu taką osobę zbanuje? Ha, wolne żarty. Ja dopiero przechodzę na spect, jeśli otrzymam zgłoszenie - a dopiero potem sprawdzam gracza pod kątem wspomagaczy. Ty oczywiście byłeś niecierpliwy i wolałeś w tym czasie spamować mi na czacie i utrudniać pracę. Powinieneś się cieszyć, że w tamtym czasie miałem nad wyraz wysoką cierpliwość i nie wyciągnąłem z tego konsekwencji. Po pewnym czasie ponownie wróciłem do rozgrywki, bo nie widziałem nic podejrzanego u osoby, którą zgłosiłeś - ale Ty wolałeś stwierdzić, że ja na to nie zareagowałem i grałem sobie dalej albo afczyłem czy coś w tym stylu.

To co wyżej napisałem jest tylko odniesieniem do zarzutów w moją stronę. Tudzież są one wysokiej rangi, ponieważ zarzucasz mi niewypełnianie obowiązków i twierdzisz, że ja (jako Właściciel) mam gdzieś słowo graczy (w tym przypadku Twoje). Co oczywiście podciągnąłem pod „fałszywe informacje i działanie na niekorzyść wizerunku Administracji”, które było ujęte adekwatnie do Twoich czynów - ponieważ jest to najzwyczajniej w świecie NIEPRAWDĄ. A jeśli chodzi o całokształt Twojej osoby, to lista się niestety nie kończy - co działa na Twoją niekorzyść. 

Były liczne skargi ze strony graczy, oraz Adminów serwera. A z rzeczy, które luźno mogę wymienić dla przykładu, aby nakreślić Twoje poczynania względem serwera, znajdą się poniżej:
- niewypełniane celów mapy

- brak reakcji na upomnienia ze strony administracji oraz „dogryzanie” jej

- spamowanie na czacie

- psucie rozgrywki innym graczom

- afczenie

i wiele wiele innych.. (a to oczywiście tylko względem serwera csgo)

Po tym wszystkim co napisałem wyżej, można stwierdzić, że to co uczyniłem jeśli chodzi o kwestie banów - było jak najbardziej słuszne. Dostałeś bana na discord (w dodatku permanentnego), ponieważ uderzyłeś we mnie (jako Właściciela) i próbowałeś oczernić mój wizerunek oraz zepsuć również moją reputację względem innych graczy, podejmując się składania fałszywych informacji. Z resztą, pozwolę sobie zamieścić tutaj ss Twojego posta z discorda, który niezbyt stawia Cię w korzystnej sytuacji https://prnt.sc/i-BgqLAsUCaS

Zapewne zastanawiasz się, dlaczego dostałeś również bana na serwerze csgo? Sprawa jest prosta - pod tego bana można podciągnąć to, co wymieniłem wyżej oraz działanie na niekorzyść wizerunku administracji. To, że zrobiłeś coś na discordzie, NIE ZNACZY, że nie przełoży się to na serwer csgo.

Myślę, że tym razem udało mi się odpowiednio dotrzeć do Twojego jakże wysublimowanego zakresu inteligencji, który nie potrafił pojąć tak prostej sprawy. W dodatku cała ta skarga powinna być od buta odrzucona, bo i tak piszesz tutaj o banie na discordzie, nie wspominając praktycznie o serwerze csgo - ale spokojnie, zrobiłem to za Ciebie.

Także to by było na tyle. Bany oczywiście zostają, a na Twoim miejscu cieszyłbym się, że na serwerze dostałeś tylko 2 miesiące, bo powód bana w postaci „działania na niekorzyść wizerunku administracji, wprowadzanie w błąd graczy oraz podawanie fałszywych informacji o członkach Zarządu” powinno skończyć się po prostu wydaleniem Ciebie ze społeczności Only Mirage #6.

Pozdrawiam! B.

• Lubię to! 4
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.