Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, wypadałoby ten serwer troche ruszyc cnie

na start proponuję parę poprawek:

-BHOP nie może zatrzymywać. To przecież nie są mapy na czas, a niszczy to dynamikę gry.

-Nie doszukałem się komendy na pakowanie kredytów w skille. Warto by było ustawić na "!credits", klasycznie i każdy wie o co chodzi

-Na mapie colos 2 w trakcie lotu trzęsie obrazem jakbym się znajdował w centrum trzęsienia ziemi. Zaobserwowałem to tylko na tej mapie

-Usunięcie limitu czasu na buyzone, to tu po prostu nie pasuje

-Warto wprowadzić jakieś 5-8 sekund startowej ochrony,  żeby nie było instant killi po starcie rundy

-Full armor na starcie rundy jak dla mnie do usunięcia, no ale to jak chcecie

Miałem shoty z colosa i bhopu, no ale limit pliku mnie pokonał. Jak coś to chętnie pociągnę temat, posprawdzam jak co działa. Doświadczenie z trybem mam dość spore.

Opublikowano

Dodatkowo są wgrane mapy, które nie powinny się znaleźć na surf + rpg.

surf_utopia_v3 dla przykładu jest mapą typowo pod czasówkę. Można dostać pełną listę map? Polowa pewnie będzie do usunięcia xD

Namey  

(Double post - post autora jeden pod drugim) - Masz opcje edytowania postu,  więc korzystaj z tego.

Opublikowano

Opiszę wszystko w takiej samej kolejności:

- BHOP nie powinien już zatrzymywać;
- Komenda na ulepszanie to !rpg. Przy pierwszym wejściu na serwer wyskakuje menu, w którym jest to napisane. Dodam alternatywną komendę (z Twojej propozycji) niedługo;
- Grając nie zauważyłem nigdy opisanego problemu na mapie colos2, ale przyjrzę się temu;

- Limit czasu kupowania usunięty;

- Ochrona startowa na 7 sekund od rozpoczęcia rundy dodana;

- Full kevlar i hełm wyłączone. zapomniałem zmienić cvar;

- Mapa utopia została usunięta, przerzuciłem ją instynktownie, a w najbliższym czasie dodam nową.

Dzięki za propozycje i zgłoszenia błędów :like:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.