Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Skarga na admina - IShowSpeed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: dbk
Nick oskarżonego: @  IShowSpeed
IP lub SID oskarżonego:
jest w bansie

Data i czas zdarzenia: 02.05.2023 13:15
Przebieg sytuacji: Na wstępie zaznaczę, że faktycznie jestem winny i przyjmuję na klatę karę, ale do rzeczy. Otóż wszedłem sobie na serwer i zauważyłem mojego serdecznego przyjaciela @  Maciusi3k więc przywitałem go w naszym stylu tak jak zawsze się witamy, czyli napisałem na admin czacie "Maciusiek pies". Ok, złamałem regulamin, ofc wyzwisko oraz nadużywanie u@, ale umówmy się... Ban za obrazę administracji na ponad tydzień to ponad to co przewiduje taryfikator + lekka przesada tak po ludzku xD. Tak jak napisałem przyjmuję karę na klatę (choć liczę, że skrócicie @  Night0oo @  PanPukawka ), ale takie insta banowanie NA TAK DŁUGI CZAS za tak małe przewinienie to przesada... @  IShowSpeed zdecydowanie się poczułeś, dbaj o graczy na serwerze zamiast ich zniechęcać (tym bardziej po zmianie IP).
Dowody: 

image.thumb.png.766c0f0c575fe2a9a86cbedcf004ff2d.png

EDIT: Byku, bez urazy. 10080 nie 10800.

Opublikowano
39 minut temu, dbk napisał(a):

Nick oskarżyciela: dbk
Nick oskarżonego: @  IShowSpeed
IP lub SID oskarżonego:
jest w bansie

Data i czas zdarzenia: 02.05.2023 13:15
Przebieg sytuacji: Na wstępie zaznaczę, że faktycznie jestem winny i przyjmuję na klatę karę, ale do rzeczy. Otóż wszedłem sobie na serwer i zauważyłem mojego serdecznego przyjaciela @  Maciusi3k więc przywitałem go w naszym stylu tak jak zawsze się witamy, czyli napisałem na admin czacie "Maciusiek pies". Ok, złamałem regulamin, ofc wyzwisko oraz nadużywanie u@, ale umówmy się... Ban za obrazę administracji na ponad tydzień to ponad to co przewiduje taryfikator + lekka przesada tak po ludzku xD. Tak jak napisałem przyjmuję karę na klatę (choć liczę, że skrócicie @  Night0oo @  PanPukawka ), ale takie insta banowanie NA TAK DŁUGI CZAS za tak małe przewinienie to przesada... @  IShowSpeed zdecydowanie się poczułeś, dbaj o graczy na serwerze zamiast ich zniechęcać (tym bardziej po zmianie IP).
Dowody: 

image.thumb.png.766c0f0c575fe2a9a86cbedcf004ff2d.png

Bana dałem ci czasowo regulaminowo jak mówi taryfikator, czyli 10800 minut, słuchaj dałem ci bana ze względu takiego, iż wpadłeś na u@ zwyzywałeś administratora to już jest złamanie naszego regulaminu tak jak wspomniałeś  zniechęciłem cię do gry na serwerze, bo złamałeś i dałem ci słusznego bana? Proszę cię.. Czyli rozumiem, że każdego gracza, który łamie regulamin mam głaskać po głowie, aby u nas grał? Czekam na werdykt właścicieli, można to oczywiście zmienić na gag. Też oczywiście nie rozumiem zamysłu twojej skargi, brzmi ona jak.. Zwyzywałem kolegę dla żartów, ale admin dał mi słusznego bana i napisze na niego skargę.

Kara być może i jest za długa, ale zrozum mnie. Zirytowało mnie twoje zachowanie, poza tym nie wiedziałem, że to jest twój kolega, a nawet to i tak nie powinieneś pisać tego na u@ bo inny administrator mógłby zrobić totalnie to samo, mogłeś go tak przywitać na pv steam, albo discord cokolwiek. Wchodząc na serwer regulamin ciebie też dotyczy bez różnicy czy jesteś kolegą jakiegoś admina, czy przyjacielem.

• Lubię to! 3
  • Haha 8
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

A wiec tak, tak jak przyznał @  dbk złamał on regulamin z drugiej strony. Było mówione ostatnio tyle razy że nie banujemy z bomby tylko upominamy później mute/gag ban to ostateczność. Ale wyjaśnienie typu @  IShowSpeed że mnie zirytowałeś to nie jest żadne wyjaśnienie, oraz powinieneś na początku upomnieć @  dbk później wyciągać jakiej kolwiek konsekwencje. @  dbk zostaje przez ostrzeżony oraz obanowamy. A co do kwestii @  IShowSpeed porozmawiamy z opiekunami. 

• Lubię to! 9
  • Haha 2
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.