Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jajogluw

Nick admina banującego: shadow 

Data/Mapa: 01.05.2023 ok. 23:25 MIRAGE #11

SteamID: 76561199026868097

Serwer (mod):   mirage                            

Opis sytuacji: dostalem bana nie slusznie powtarzam dostalem bana nie slusznie pls unban widzowie nie mam wh jestem legit player na polski legitny gracz pls pozdro

• Lubię to! 5
  • Haha 3
Opublikowano

@  sitru @  siurek420
Ban jest z #OM11, jestem adminem na #OM13.
Pozdrawiam, i życzę pomyślnego rozwiązania sytuacji.
Shadow

PS. Skąd ten pomysł, że to ja? :itsok:

• Lubię to! 2
  • Haha 6
Opublikowano
5 godzin temu, sitru napisał(a):

Mój błąd sorki ;)

Next time niech dokładnie pingują danego admina, żeby niebyło nieporozumień like this.

PanPukawka  

Na przyszłość użyj opcji edytuj. #Pisemnie 

• Lubię to! 2
  • Wrr 1
Opublikowano

to może zacznę od tego ze przede wszystkim chłop zawsze był w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie może fart może coś wiecej a co do demka 

32:12 Zanim zobaczył  i usłyszał ze chłop mu przechodzi jungle z pleców próbował się schować maksymalnie do lewej tak jak by coś wiedział 

33;44 wybiegają mu A ( nie było infa ) słyszał kanapkę ale mimo tego stał twardo wcelowany w standard gdzie mu wybiegł chłop 

35:40 dziwna akcja , mógł go słyszeć ja go słyszałem tylko przy rampie później mogło być coś u mnie nie tak z demo w każdym razie ja go nie słyszałem 

38:20 nagle nauczył się strzelać + 38:42 dziwny skok celownika na głowę 

38:50 nie było infa mimo wszystko wiedział ze przeciwnik jest na rampie 

42:40 Zamiast plantować twardo sprawdzał jungle i shorta gdzie stał ct a dopiero na koniec go zobaczył 

43:30  Tak jak by wiedział ze ktoś za smoke siedzi na śmietniku więc nie rashował tylko czekał 

+ do tego wklejam ss z jego konta steam (  nie biorę tego jakie kto ma konto pod uwagę bo grają różni gracze ale mimo wszystko czasami konto może naprowadzić na odpowiedź )

+ opis jego  " Opis sytuacji: dostalem bana nie slusznie powtarzam dostalem bana nie slusznie pls unban widzowie nie mam wh jestem legit player na polski legitny gracz pls pozdro " 

image.png

sitru  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Sponsor
Opublikowano

Demka: http://887110.node42.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682974272-1682976967.zip

http://887110.node42.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682976970-1682979462.zip

Przejrzałem te dwa demka, żadna twoja czasówka nie pasuje do tych demek + nie widziałem żadnych podejrzanych akcji.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.