Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie proponuję całkowity reset odznak, rankingu.... wszystkiego co się da.  Zaraz po resecie wykupienie reklamy, będzie to najlepsze rozwiązanie dla serwera bf2. Pamiętam początku serwera i starych adminów bf-a. Ciężko było wbić się na serwer, był on rozrusznikiem sieci. Trzeba zacząć wszystko od "0".  Jeżeli się nie uda to przerobimy serwer na coś innego. 

Warto zaryzykować.

Opublikowano

No można by zaryzykować, ale też popatrzmy na to, że serwer pełny nie będzie bo jest ciepło. Dużo ludzi jest na zewnątrz, ale jeżeli podczas reklamy ludzie się nazbierają można go utrzymywać :)

Opublikowano

Ja najlepiej bym proponował zmiane moda serwer bo bf2 to szału nie ma xd Ale co do propozycji jestem za.

Opublikowano

Ja jestem na Nie. Już kiedyś pisałem z Dudnesem i mówił mi że jak ktoś kupuje odznaki to ma je już cały czas. Więc zresetowanie odznak to zły pomysł

Opublikowano

Skoro kupne odznaki zostają, propozycja odpada

Zatrzymac im odznaki na 3 tygodnie, po tym czasie można zwrócić. 

Opublikowano

Ja jestem za resetem wszystkiego na wielu sieciach dużo osób kupywało odznaki i liczyło się z tym ze kiedyś moze być reset i był nie jednokrotnie. A szczerze te odznaki nie robią ogromnej różnicy w grze ktoś ogarnia to po prostu będzie dobrze grał nie zależnie od odznak. 

• Właściciel
Opublikowano

Nie wiem czy reset na BF2 jest dobrym pomysłem, dużo osób zainwestowało w odznaki czy nawet nabiło siedząc godzinami na serwerze. Taki reset może przynieść zły rezultat dla starych graczy.

Opublikowano

Nie wiem czy reset na BF2 jest dobrym pomysłem, dużo osób zainwestowało w odznaki czy nawet nabiło siedząc godzinami na serwerze. Taki reset może przynieść zły rezultat dla starych graczy.

Dudi innego rozwiązania nie widzę. 

Jak nie reset to co?. Wykupisz reklame .... serwer  będzie zapełniony przez 7 dni nie więcej.   Jeżeli będzie zmiana bf2 na coś innego to i tak   gracze stracą wszystkie odznak.. (tak mi się wydaje). To warto zaryzykować zrobić reset a zaraz po nim wykupić reklame. Zmniejszyć troszkę niewidzialność i  się zobaczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Demo ale jak zmieni serwer to gracze którzy kupili chyba pieniądze dostaną do sklepu więc będą mogli sobie kupić vipa bądź svipa na JB

• Właściciel
Opublikowano

W sumie można zrobić ten reset, osoby które się zgłoszą dostaną zwrot pln w sklepiku. Jeżeli pomysł nie wypali może faktycznie zmienimy moda.

Opublikowano

Jak dla mnie reset jest potrzebny. Jeżeli ktoś zapłacił za jakąś odznakę i zgłosiłby się do Administracji to powiedzmy, że dostałby połowę wydanej sumy. 

Opublikowano

Jestem za, lecz sam zakupiłem 2 odznaki w sklepie i jeżeli zostanie wykonany taki reset najlepszym rozwiązaniem byłoby przywrócenie punktów w sklepiku.

• Właściciel
Opublikowano

Reset w takim razie się odbędzie.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.