Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak zacznijmy od tego że rozpiska demka nie będzie z mapy zbanowanej lecz z innego demka które przeanalizowały aż trzy osoby Ja, @ LEGENDAR  oraz @  dbk  (gdzie dziękuje im za poświęcony czas). Od kilku dni każdy z administracji serwera ma podejrzenia do twojej gry tzw. dziwne peek, za dużo wiesz i to bh. W ramach jasności ban po prostu został nadany po rozpisce a że akurat byłeś na serwerze to postanowiłem z poziomu serwera cię zbanować. 
Link do Demeczka:  http://887716.node32.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682421578-1682424656.zip

Rozpiska:
4:40 dwa smoki i przed siebie gdzie oponenta nie słyszysz (Lecisz przed siebie maybe wh or info od osoby trzeciej)
4:50 nagle się zatrzymałeś jakbyś chciał coś zmienić (jeszcze do tego wróce)
6:25 dziwne zachowanie na scopie (pod wh lub info od 3 osoby)
6:30-7:02 - ciągle się blokujesz przez całe demo to widać jakbyś patrzył przez ściany, kill w kuchni mógłby być pod radarhack/wh bo nie było infa ze jest przy kuchni/przy jungli
7:46 - tutaj można zauważyć że lekko na dosłownie sekundę przeskoczył ci celownik idealnie na chłop za smokiem po czym nagle cała w lewo (pod wh)
9:00 - spojrzałeś na absy b (gdzie z cara poszedł granat a wcześniej molo, nie widziałeś nic info również nie poszło ze są absy) po czym od razu się wcelowałeś w okno absów
9:40 - +/- ten kill 
13:15 - strasznie mi to bh nie siedzi za każdym razem (do momentu 13 min wchodzi ci idealnie)
18:30 - za każdym razem normalny peek z pitu ramy tutaj akurat musiałeś kucnąć, dziwne
18:38 - coś za dużo info poszło dwóch a (jednego zabiłeś skąd informacja o potencjalnym drugim), (powiedziałeś pod schodami spoko zgodzę się, ale skąd wiedziałeś ze akurat chłop poszedł na schody za miast np con lub jungla), dopowiem że w minucie 20:55 akurat nie kucnąłeś. Przypadek?
21:45 - no no trochę dziwne (wątpie że zauważyłeś go kątem oka)
28:15 - pistoletówkla po CT za site B wcelowany w okno okej poszło info, ale ten frag dla mnie ciut nie typowo(może laki)

Finalnie dla mnie jest dziwna gra podchodząca pod wh, radarhack lub info od strony trzeciej na komunikatorze, w szczególności nadmienię tu fakt ciągłego wykorzystywania bh które w 3/4 przypadkach wychodzi ci idealnie, powiedział bym aż za idealnie. Również dodam że kulturą to nie powalasz jedna akcja (chodzi o wiek z mrx) potrafi cię wyciągnąć z równowagi. I ostatnia rzeczy (jak już demo rozpisuje to patrzę na wszystko), trochę za dużo gadasz daj również innym pograć w spokoju lub przy muzyce niektórzy lubią na chillu pograć. 

Leek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

http://887716.node32.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682421578-1682424656.zip

4:40 zaczynając od szybkiego strzału na rampie + to +/- ale raczej spalone 
4:50 zwykłe spekulacje, mógł czekać aż chłop peeknie -b
6:25 mógł się spodziewać że peeknie z drugiej strony -b

6:30-7:02 - no te blokowanie się + ten bardzo szybki strzał w kuchni +b
7:46 ja tutaj nic nie widzę -b
9:00 dziwne bardzo, niby peekuje potem odpuszcza potem zerka i się wcelowuje, + kill gdy chłop skacze na edward. Całość +b
9:40 -b
13:15 jeszcze do zrobienia
18:30 nie miał respa pod rampe, co prawda wcześniej tak nie peekował -b / +/-
18:38 Jak dla mnie runda podejrzana, zaczynając od kucnięcia gdy wcześniej tego nie robił(to jako tak jeszcze ok) po podafanie info i kill ze schodów przez moło. Co prawda widział go tam wcześniej ale nie przekonuje mnie to, tak samo jak jego peeki lewo prawo by specjalnie zobaczyć przeciwnika +/- ale raczej runda spalona

20:55 szybka reakcja +/- ale raczej spalone
21:45 +/-
28:15 dziwny przeskok, po czym się zatrzymuje na chwile jakby chciał aima configurować XD +/- ale raczej spalone

Podsumowując. Wh jest na pewno aimik pewnie lekki też. Strzelasz bardzo pewnie i za pewnie, nawet na 1x zoomie z awp pro-playerzy nie potrafią tak szybko strzelać. Strasznie dziwne peeki, cały czas ruszasz się lewo prawo aby na siłę zobaczyć gościa. Do tego dochodzi bunnyhoop który mam być szczery jest zbyt idealny, zbyt wiele razy wychodzi ale widać że nie używasz go za często żeby się nie zdradzić. Dla pewności obejrzałem kawałek dalej i dało by radę wypisać jeszcze parę czasówek ale nie ma sensu. Odrzucam odwołanie

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.