Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: pedropolop

Nick admina banującego: 11 `kab

Data/Mapa: 24-04-23 17:52:13/Mirage

SteamID: 

STEAM_1:1:768113031

Serwer (mod):      ***** nw only mirage #6             

Opis sytuacji: w sumie to nie wiem, gralem sobie kilka meczy troche nie wychodzilo, nastepny meczyk cos sie odpalilem w sensie lepiej zagralem, nagle pickuje na shorta patrze apsy z shorta widze ze **** wyskoczyl a ten mnie nie widzial to poczekalem z idk 2-3 sekundy i chlop sam sie zjawił na srodku bombsite i mu ********* w cialko z awupki. Generalnie nie zgadzam sie z zadnym wallhackiem. Fajnie jakby dalo sie to jakos zalatwic pozdro elożelo, chciałbym aby nikt nie odpisal na ten temat przez najblizsze 24 godziny. pozdro pozdro kocham wasz serwer lizanie dupki exe. a i snorlax ma okolo 165cm wzrostu

Każdy gracz ma prawo odwołać się do trzech razy!

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a.

Bany od Anty-Cheata muszą być również rozpisane! Demo zostanie rozpatrzone przez UBT w ciągu 48H.

Pamiętaj!

* W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24H od napisania tematu, ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje.

* Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, nie osoby trzecie.

* Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza.

* Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu!

* Odwołanie można napisać maksymalnie do 48H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. Odwołania nadawane przez bansa "Web" Mogą, ale nie muszą być rozpatrzone w większym odstępie czasowym.

UNBAN™ ma 48H na rozpatrzenie prośby o unbana po wstawieniu rozpiski przez admina.

* Każdy administrator ma obowiązek przy rozpisywaniu demka, podać konkretny link do niego.

* Odrzucona rozpiska od członka UNBAN™ może zostać rozpatrzona tylko przez Opiekun UNBAN™/Właściciel Serwera. Odrzucenie rozpiski od Opiekuna UBT może zostać rozpatrzone tylko przez Właściciel Serwera.

*Aby gracz został uznany za winnego posiadania nielegalnych wspomagaczy, demko rozpisane przez członków UNBAN™ musi zostać rozpisane przynajmniej w 33% trafnych decyzji! (Nie dotyczy osób z ewidentnym wspomaganiem)

Każdy użytkownik może się odwołać 3x od decyzji!

Sekwencja jest następująca: 1 Odwołanie rozpisuje członek UBT, 2 odwołanie rozpisuje Opiekun UBT, 3 odwołanie rozpisuje Właściciel Serwera.

PanPukawka  

Cenzuruj wulgaryzmy #Pisemnie 

• Lubię to! 2
Opublikowano

i prosze mnie nie dyskriminować ze wzgledu na to ze nie mam prime, to moje nw ktore konto i nie czuje potrzeby aby wydawac 50 ziko czy tam wiecej aby zagrac sobie rankeda na oficjalnym serwerze.  Poza tym widać ze ten skill to dopiero od 2k godzin w grze mozna zuwazyc u tak swietnych graczy jak ja

kejmaN.  

Przestań spamować postami. Od tego masz opcję edytuj. 

• Haha 1
Opublikowano

oczywiście świetny gracz jesteś, szkoda tylko, że przebłyski formy są wtedy kiedy widzisz, że admin nie patrzy

http://887716.node32.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682350504-1682353527.zip

3;30 - kill na mid normalny, tu dziwna cofka bo widzisz, że ktoś wchodzi ci underem bez infa (może słyszałeś) 

7;53 - tu na bank nie słyszysz undera mimo tego szybkie wcelowanie i kill (tutaj tak btw twojego "świetnego skilla" - smoke raczej nie należy do grona tych lepszych graczy XD) 

8;15 - nice timing 

8;40 - ??? no ale może fart

11;15 - no powiedzmy dziwne

12;21 - tu idealnie wcelowane i wyczekane XD 

13;28 - tu gość podskakuje pod carem, wiesz o tym i powoli wcelowujesz żeby chwycić gościa (ale może przypadek), w całej tej akcji celownik bardzo fajnie chodzi gość jest niżej celownik niżej, gość wchodzi car celownik idzie do góry, potem eleganckie przesunięcie i strzał, tu rytuał co runde ten sam i jakieś dziwne kille przez smoki 

16;14 - the same akcja, coś z serii przypadkowy kill w tym samym miejscu XD 

16;55 - tu awp z shorta jak najbardziej słyszysz, ale droga twojego celownika pali Cię momentalnie chłopie 

Jak dla mnie wcale tak świetnym proplayerem nie jesteś, przebłyski geniuszu widać wtedy kiedy wiesz, że na pewno nie ma nikogo z administracji ale także dyskretnie. Można było Cię ewentualnie chwile dłuzej potrzymać w tym meczu. :) 

@@ EDIT 

W razie potrzeb edytuj post a nie spamujesz post pod postem. Dwa, bardzo późny czas odwołania biorąc pod uwagę datę :) 

• Lubię to! 4
Opublikowano

7;53 pickuje przed tym mida, cofam sie i z bomby patrze undera i mam przeczucie ze ktos wyszedl a nie ze jakies wh ze wiem ze typ tam jest sory ze tak to jest odbierane
8;15 ten fragment to jedna z szybszych rzeczy ktora mi wyszla, sam nw jak to trafilem, biorac pod uwage to ze reszta ct podchodzila juz zakret tam, postanowilem ze strzele i odejde, i szczescie chcialo ze chlop tam sie wtedy zjawil i ja kliknalem w myszunie, prosta sprawa ale nie ja mam wh sry

11;15 no tak, dostalem dwa razy z jakiejs broni przez sciane to sie wychylilem i zabilem typa, przy okazji przez smoke strzelal typ ktory byl na aucie, no to dalem tam spraya i go trafilem proste, nie wiem po jaki wał wyciagac od razu wnioski ze cos jest dziwne, jak jest normalne i tak by postąpil kazdy

12;21  bruh jakie ty masz problemy, zszedl smoke to od razu sie patrze bo wiem ze tam co chwile ktos skacze co runde, nie ma smoke patrze, a to ze gosciu poskoczyl i wyrwal lufe to juz nie moja sprawa, ale tak ja wiedzialem o tym typie poniewaz mam wallhacka.

13;28 bruh, ja widze jak ten celownik chodzi, nie bede sie tlumaczyl moim movmentem celownika ani nic, lecz sam potwierdze ze tam akurat wyglada dziwnie w tej sytuacji,  trzymam lewą strone cara bo z prawej mi nie podskoczy bo chlop ma presje ze go zajebie i ze robie tak co runde,  pickuje powoli lewą strone furmany i pyk myk pudlo, sam myslalem ze chlop bedzie po lewej nawet tak moje zachowanie wskazywalo, lecz jego leb ujawnil sie po prawej stronie auta co pozwolilo mi go wyeliminowac i koniec kropka nie ma co w ogole rozciągać tej akcji bo to bez sensu 

16;14 o moj boze tak mam wallhacka, strzelilem 4 czy tam 5 razy przez smoke i za ktoryms typa trafilem, i to kolejny raz jezus maria to nie bylo tak ze chodzilem se na bota co runde i typowo zaibjalem tak samo, i probuje tego samego i wiem ze te typy ciagle tam skacza jak kangury co to w ogole za idk

16;55 boze ze ja musze sie z tego tlumaczyc, johnny mowi info ze chlop jest na carze, wybiegam pickuje, i widze że chlop zeskoczyl i biegnie w strone kuchni,  i przesunalem celownik na bombsite z odpowiednim odstępem aby miec czas na refleks. nie wiem czego sie doszukujesz, moja droga celownika mnie spalila blabla, ty piszesz to wszystko zeby bylo tak o ? odpowiedz w ciagu 24 aby zjeb00w nie dostac i sie teraz tlumaczysz  jakimis glupimi spostrzezeniami wyssanymi z palca, bez glebszej analizy jak moglo byc i tak dalej tylko pochopne wnioski.

przeblyski mojego geniuszu to widac caly czas jak gram, dzis sie dopiero dowiedzialem ze jest wiecej adminow niz 3 czy 4, bo myslalem ze na tym serwie to jest z jeden admin jeden owner i jakis support.  Odwoluje sie dopiero pózniej, bo na poczatku nie chcialo mi sie z tym meczyc i poszedlem na inny serwer, nastepnego dnia on posysal i postanowilem ze napisze odwolanie, biorac pod uwage to ze fajnnie sie u was gra i jest spoko vibe.  Jak dla mnie to wszystko wyssałeś z palca i wyciagniete wnioski sa zbyt pochopne aby cokolwiek tu udowodnic, szkoda ze mnie nie zostawiles na dluzej, bys mial wieksze pole do popisu i wiecej mozliwosci aby cos mi wytknac, ale trudno ja sie z tym nie zgadzam elo pozdro 600. I ub bo nie chce mi sie kolejnego konta zakladac aby pograc u was mimo ze jest to oczywiscie nielegalne

Opublikowano
Godzinę temu, pedropolop napisał(a):

odpowiedz w ciagu 24 aby zjeb00w nie dostac i sie teraz tlumaczysz  jakimis glupimi spostrzezeniami wyssanymi z palca, bez glebszej analizy jak moglo byc i tak dalej tylko pochopne wnioski.

Na spostrzeżeniach polega praca admina tak btw.. a jeśli chodzi o z*eby to ani trochę twój interes więc zbędne "spostrzeżenia" pozostaw sobie. W najbliższym czasie postaram się wyciągnąć resztę demek, na których grałeś skoro tak. Pozdrówki. ;) 

@@ EDIT

Za chwile dorzuce jeszcze jedno demko ;) 

http://887716.node32.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682347880-1682350501.zip

16;22 - po ścianie ciąganie celownikiem

18;18 - tu też celownik po modelu 

27;40 - rozglądanie sie po ścianach (ale może przypadek) 

30;20 - odprowadzanie enemy na site celownikiem :) 

31;23 - znów rozglądanie się po ścianach, widzi chłopa wchodzącego conem od razu chowa sie pod drewno 

33;20 - typ w kuchni czeka, a on na niego zerka i doskonale wie, że tam stoi ale słyszy typa jungla i nie wychyli 

34;00 - piękne wyczekanie 

34;28 - nice prefire, o underze nie wiem skąd wiedział ;) 

41;05 - idą sobie b i znów wiadoma lokalizacja każdego z enemy XD

kejmaN.  

Zamykam wam te odwołanie. Temat nie jest do prowadzenia kłótni, tylko do rozpiski demka i czekania na werdykt. 

Leek  

decyzja 48h 

• Lubię to! 2
Opublikowano

3:30 - +b
7:53 - +b 
8:15 - +b 1x4
8:40 - -b\
11:15 - +/-b
12:21 - +/-b
12:37 czasówka odemnie [aim] +b
13:28 - +b

Nie ma co dalej oglądać dowody są wystarczające ban zostaje

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.