Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisano 23 luty 2015 - 09:35

Na początek chciałbym dodać, że serwer mam zamiar zrobić, ale szukam jednej osoby która pomoże mi poogarniać serwer, czego dużo nie będzie bo chcę zrobić turniejówke 5v5, więc bez zbędnych pluginów. Taka osoba również pomagała mi z finansami tego, bo sam nie pracuję bo się uczę i będzie mi ciężko spłacić samemu serwer. Moja propozycja jest czy chcieli byście taki serwer czy nie, bo jeżeli nie to go po prostu nie wykupię. Wypowiadajcie się na ten temat a ja lookam temat, pozdro mordki :]

Typ Serwera: CS:GO Turniejowy 5v5 128 TK

Hosting: Z tego co piszecie 1shot1kill, mogę się dostosować.

GameTracker:-

Staż Serwera:-

Coś o sobie:Paweł, w listopadzie 18. Lubię sobie pograć, nie wiem co pisać;x

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?:Miła sieć, spoko blabla :d

Kontakt: gg:45892800

Zapoznałeś się z regulaminem (TAK/NIE):Tak

Akceptujesz regulamin (TAK/NIE): Tak

Opublikowano

Chcesz zrobić serwer do gierek 5vs5 czy po prostu 10slotowy serwer aby max. było 5vs5? Bo niezbyt to rozumiem ;p

Opublikowano

Coś takiego jak FACEIT/ Gry turniejowe w CS:GO 

Serwer miał by 10 slotów, mecz składał by się z 30 rund 15TT/15CT. Serwer by się przydał do konkursów (wtedy na hasło by był) a tak to normalnie ludzie by grali. 

Opublikowano

W tym coś o sobie, to się nie rozpisałeś. Co do serwera, nie wiem czy taki serwer ma szansę utrzymać się, a co ważniejsze, zarobił na siebie...Więc przychylam się na NIE

Opublikowano

Przykro mi ale jestem na NIE. 

- Brak serwera 

- Brak pewności czy się utrzyma 

- Nie podałeś żadnych informacji czy byłeś właścicielem serwera, albo jakie masz doświadczenie związane z serwerami GO. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Na życzenie

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.