Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Imię:Kacper

Mutacja głosu (tak/nie):tak 

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Aktualnie jestem adminem na only mirage 13 i nie ma zastrzeżeń co do wykonywanej owej roli a w latach to tak od 2-3 lat byłem w administracji  na różnych serwerach 

Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199167836674/

Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/ᴇɢᴏɪsᴛダMei/54.38.49.139:27015/ (nie ma wymaganej liczby godzin ponieważ  zmieniałem nick a nie mogłem znaleźć  starego profilu na gm)

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Administratorem chcem zostać gdyż chcem odciążyć  trochę aktualnych adminów jak i umilić rozgrywkę graczom żeby mogli prowadzić miłą I spokojna grę na naszym serwerze

Znajomość komend administratora: W skali od 1/10 to mocna 9 

Status PRIME: Posiadam Status prime 

Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Oczywiście że tak 

Edited by Mei
  • Like 2
Posted

Potrafi grać, co ważne odzywa się na serwerze i nie ma z nim problemów. Nigdy nie musiałem go upominać. Co do sm to wątpię, że mocna 9, bo to już pisanie pluginów i ta reszta z ftp. GT(oceniam tu GT nie na podstawie długofalowego grania, a minut ile codziennie jest przegrane) nie zasysa, ale przyczepił bym się lekko do stażu, ale to opiekunowie zdecydują.

Jestem za okresem próbnym, niech pokaże, że może być w tutejszej administracji.

• Investor
Posted

Nie chcę skończyć na twojej złej liście, jeśli mogę być całkowicie szczery, pomimo faktu, że nie miałem okazji grać na tym serwerze Mirage, jest całkiem jasne, że nie spełniasz wymagań, aby kontynuować i kandydować tę potencjalną rolę. W przypadku fuzji forum powinieneś spróbować dokonać nowych osiągnięć, ponieważ są one częścią wymagań, których potrzebujesz, aby ta aplikacja okazała się moim zdaniem pozytywna. Twoje podanie nie jest tandetne, ale bardzo proste i impulsywne. Mogłeś zrobić trochę więcej dla tych nowych potencjalnych graczy na tym serwerze z tego forum, aby mogli zobaczyć, jak dojrzała jest twoja osobowość. To nie jest problem, ale ulepszenie, które możesz wprowadzić w przyszłość.

Wracając do konkretów. Jak wspomniałem wcześniej nie gram na tym serwerze ale z informacjami które zawieram z tematu informacji. Mój głos to nie.

-GT :

player_time.php?nameb64=4bSHyaLhtI%2FJqnPhtJvjg4BNZWk%3D&host=54.38.49.139:27015&start=-1w

-Akywność, staż, i przegrane godziny. (Forum bądz na serwerze).

+Wiek

+Doświadczenie

• Like 3
Posted

Zgodzę się z @  f0pa , że na serwerze ostatnio się pojawiłeś i nie było z tobą żadnych problemów.

Jednak jesteśmy dzień po fuzji, a na serwerze gdzie obecnie posiadasz rangę nie ma innego administratora w tym momencie i naszą kadrę uzupełniło już kilka osób.

Dodatkowo społeczność na serwerze jest dość specyficzna i według mnie potrzebujesz trochę więcej czasu aby zrozumieć panujący tu klimat oraz dać się poznać większości graczy. 

Na obecną chwilę na Nie

• Like 3
Posted

Na obecną chwilę masz ledwo przegrane 592 minut na serwerze. Jest to zdecydowanie zbyt mało, aby każdy w większym bądź mniejszym stopniu kojarzył Twoją osobę.

Nie mogę Cię przyjąć. Drzwi do ekipy pozostają otwarte, wystarczy tylko większa aktywność - do innych rzeczy nie mam zastrzeżeń.

• Like 3
  • 6 months later...
  • Owner
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.