Deserved Popular Post ally Posted April 12, 2023 VIP Woman Deserved Popular Post Posted April 12, 2023 Witajcie w kolejnej edycji pod lupą, dzisiaj na celowniku znajduję się nasz homar: @ hudinii Spójrzmy, co nasi forumowicze myślą na jego temat! 1. Z czym kojarzy Ci się @ hudinii? Użytkownik numer 1. Z homarem. XD Użytkownik numer 2. Z takim typem typu gangus wysoko postawiony u siebie itd, ,,pokaż białko FM” mówi samo za siebie xD Użytkownik numer 3. Z matura to bzdura i byciem komarzycą Użytkownik numer 4. Z Lodem Użytkownik numer 5. Jakiś Turek wychudzony 😂 Użytkownik numer 6. Zamawianie pizzy i scamowanie w business tower Użytkownik numer 7. Z niezrozumiałym super I Marek i niestety że stożkiem Użytkownik numer 8. Polski don corleone z sulejówka. Użytkownik numer 9. Z homarem Użytkownik numer 10. Hudinii kojarzy mi się z Mirkiem #1 Użytkownik numer 11. Z MaturaToBzdura i tymi świetnymi bindami. Użytkownik numer 12. homar 2. Jak oceniasz jego serwer AWP? Użytkownik numer 1. CSGO nie jest moją grą, ale grałem kilka razy i wydaje się ok. Użytkownik numer 2. Początki jak większość są ciężkie ale już stałych graczy posiada, nowi przybywają więc daje ocenę 5 Użytkownik numer 3. Jest dobrze, ale mogło byc lepiej Użytkownik numer 4. Nie ocenię, bo nie grałem Użytkownik numer 5. 10/10 chłop wie jak rozwinąć serwerek. Użytkownik numer 6. Całkiem spoko. Swego czasu trochę na nim pograłem i pozytywnie wspominam, szkoda tylko, że tak mało osób na nim gra. Użytkownik numer 7. Serwer się powoli rozkręca i mam nadzieję, że kiedyś rozkiwitnie Użytkownik numer 8. Spoko może być Użytkownik numer 9. No jest git Użytkownik numer 10. Nie jestem w stanie się określić, ponieważ nigdy na AWPkach nie grałem Użytkownik numer 11. Ostatnio widziałem, że nawet się rozwinął i już jest w miarę ogarnięty. Użytkownik numer 12. no powiedzmy ze git 3. Czy uważasz, że @ hudinii dobrze wykonuje swoje obowiązki? Użytkownik numer 1. Myślę, że tak, nie widziałem skarg na niego. Użytkownik numer 2. UBT - Brak zastrzeżeń, dobra robota. Właściciel jak właściciel, leniwy lecz dopina swoje cele. Opiekun OM tutaj on robi za złego glinę, @ ally za ,,dobrą” więc bez oceny. Podsumowując obowiązki wykonuje dobrze. Użytkownik numer 3. Mysle ze nie udaje mu sie to i nie wyjdzie XD Użytkownik numer 4. Raczej tak, ale zawsze może być lepiej. Użytkownik numer 5. Dobrze, leń sobie radzi 😂 Użytkownik numer 6. Jeśli chodzi o właściciela to wiadomo, że zawsze może być lepiej. Z opiekuna jak i UBT nie poleciał więc jak najbardziej na + Użytkownik numer 7. Skupi się Na rozwijaniu serwera i będzie bomba Użytkownik numer 8. Tak poprawnie Użytkownik numer 9. Można tak powiedzieć Użytkownik numer 10. Uważam, że Hudinii stara się wykonywać swoje obowiązki starannie i rzetelnie. Mimo, że tych obowiązków trochę jest i pewnie trudno czasami wszystko ze sobą pogodzić, to jak najbardziej Hudinii bez problemu daje sonie ze wszystkim radę. Użytkownik numer 11. Nie jest źle, ale zawsze mogłoby być lepiej. Użytkownik numer 12. tak 4. Jak oceniasz poczucie humoru @ hudinii? Użytkownik numer 1. Bardzo dobre + dystans do siebie :D Użytkownik numer 2. Pozytywny wariat, czasami kij w dupie lecz polecam kompana. Użytkownik numer 3. 0 poczucia humoru, wszystko bierze na serio Użytkownik numer 4. Ujdzie Użytkownik numer 5. 8/10 czasem buc jak cholera 👊 Użytkownik numer 6. Od święta coś ciekawego zarzuci jednak trochę z niego bezbek Użytkownik numer 7. Niedoceniane, ale ciekawe Użytkownik numer 8. Git wspólnie często jedziemy z frajerami Użytkownik numer 9. Jest jaki jest Użytkownik numer 10. Jest to na pewno osoba o sporym dystansie do siebie, a jego poczucie humoru mi osobiście siedzi. Użytkownik numer 11.. Specyficzne, ale idzie znieść jak się za mocno nie odpali. Użytkownik numer 12. zabawny jest Uważaj na siebie, kto wie kiedy to ty trafisz pod lupę! 3 2 1 5
Sponsor sitru Posted April 12, 2023 Katowicz VIP Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Sponsor Posted April 12, 2023 Dobra robota!! 2
hudinii Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 5 godzin temu, ally napisał(a): Opiekun OM tutaj on robi za złego glinę, @ ally za ,,dobrą” więc bez oceny. Podsumowując obowiązki wykonuje dobrze. ally robi za tą dobrą xD ciekawe co na to admini om#1 5 godzin temu, ally napisał(a): Git wspólnie często jedziemy z frajerami Dziękuje ślicznie za wypowiedzi 1 1 2
Recommended Posts