Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://katujemy.eu/index.php?/topic/6825-skarga-na-varaug/

wyzej link do skargi na "mnie".

jesli myslicie ze to ja to jestescie idiotami nie gralem od soboty 05.04 do srody 08.04 takze jak ktos gral na moim nicku i zmienil na nick Nudysty to nie mam na to wplywu...

niedziele caly dzien bylem u dziewczyny a poniedzielek i wtorek spedzilem u przyjaciela..

poza tym szybciej dla mnie jest wlaczyc terminatora zeby zdobyc top 1 niz zanizac staty nudysty...  zabic mozna nie jednego podczas rundy a zginac mozna raz... takze odwalcie sie odemnie nie jestem dzieckiem ktore placze ze nie ma top 1 albo ze ktos go zabija...

a teraz dobranoc

ps poza tym screen jest tylko jak zmiania nicku jest a gdzie screen z psuciem statow ? w sumie na potwierdznie psucia statow to demko powinno byc... czuje sie urazony przez oskarzenie jak i przez graczy ktorzy zgodzili sie ze skarga...

Opublikowano

Jeśli ktoś faktycznie ci się włamał dojdziemy do tego bezproblemowo, ale nie mammy zadnych dowodów, a każdy aby się odciążyć moze powiedzieć to ze spoędzał czas gdzie indziej, gdybyś był na urlopie to by była inna sprawa.

Opublikowano

Takie coś każdy może napisać. To są jedynie puste słowa, które zamieściłeś na forum. Równie dobrze ja mogę zmienić nick na "Varaug", a potem twierdzić, że w danym momencie mnie nie było, bo "byłem u przyjaciela". Nie ma poparcia Twoich słów :)

Jeśli ktoś faktycznie ci się włamał dojdziemy do tego bezproblemowo, ale nie mammy zadnych dowodów, a każdy aby się odciążyć moze powiedzieć to ze spoędzał czas gdzie indziej, gdybyś był na urlopie to by była inna sprawa.

a w skardze byly odpowiednie dowody ? jedynym bylo zmiana nicku. a gdzie dowod na potwierdzenie oskarzenia ze psulem staty ? nawet gdybym to byl ja (a nie bylem) to dowody jak dla mnie nie wystarczajace.

Opublikowano

Kolego Varaug, sprawdzimy logi serwera i wszystko będziemy wiedzieć, mamy słowo przeciwko słowu to po pierwsze, a po drugie, dostałeś bana na 1 dzień i o ile się nie mylę, zaraz się kończy...W moich oczach powinieneś odpuścić i tak za chwilę wrócisz do gry...

Opublikowano

Może po prostu chce, abyście nie myśleli o nim jako o dziecku, które włamuje się na czyjś nick, aby być top1. Po prostu, ratuje honor, ja go rozumiem. Został postawiony w złym świetle, chce wam udowodnić swoją niewinność :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kolego Varaug, sprawdzimy logi serwera i wszystko będziemy wiedzieć, mamy słowo przeciwko słowu to po pierwsze, a po drugie, dostałeś bana na 1 dzień i o ile się nie mylę, zaraz się kończy...W moich oczach powinieneś odpuścić i tak za chwilę wrócisz do gry...

nie muszę na nic czekać ban nie na moje ip ;) tak jak powiedzial Spr!t (dzieki ziom) chodzi mi o obrażenie mojego honoru. Nie jestem 13 letkiem który płacze jak nie jest najlepszy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.