Legend Popular Post LEGENDAR Posted April 7, 2023 Donor Legend Popular Post Posted April 7, 2023 Czy oddałbyś/abyś życie za swojego najlepszego przyjaciela? 8 1 2
Shadyyyyyy Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 TAK, ponieważ mój przyjaciel wiele razy mi pomógł 4 1
Donor jabba:d Posted April 7, 2023 Donor Posted April 7, 2023 Nawet najlepszy przyjaciel ci może wbić kose w plecy więc ciężkie pytanie... Ale raczej nie;d 4 1
Deserved PanPukawka Posted April 7, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 7, 2023 Oddać życie to mogę za kogoś z rodziny. Przyjaciele jak to się mówi dziś są jutro ich nie ma. 4 1
loren Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Zależy wszystko od sytuacji, osobiście raczej nie miałbym na tyle odwagi żeby to zrobić. 6 1
Sponsor sitru Posted April 7, 2023 Katowicz VIP Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Sponsor Posted April 7, 2023 Pomógł bym mu skoczyć 4 1 1
Czleku Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 To pytanie o bardzo osobistą rolę, która zależy od wielu czynników, w tym jak relacja z rzeczywistości, kontekst sytuacji, a także wartości i cechy danej osoby. Moim zdaniem, oddanie życia za swojego najlepszego przyjaciela jest bardzo heroiczne, ale jednocześnie może być skrajnie niebezpieczne i podejrzane. W niektórych przypadkach, na przykład w przypadku, gdy powód znajduje się w niewdrożeniu życia, zastosowanie zasady stosowania pomocy, które nie wymagają pożytku z życia. W innych sytuacjach, w których poświęcenie życia jest uprawnione do zwolnienia przyjaciela, decyzja o oddaniu życia może być uzasadniona. to, powinno każdego oceniać indywidualnie, czy warto oceniać swoje życie za swojego najlepszego przyjaciela. W moich opiniach, słowach kluczowych jest, aby dokładnie przyjrzeć się wszystkim aspektom sytuacji i biorąc pod uwagę ocenę wartości i wiaryń, a nie pod naciskiem uwagi czy zarzutów z zewnątrz. 4 1
CRUSH Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Niestety mam taki charakter że nie mam przyjaciół. 3 1 2 1
Bigaj Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Nie posiadam tak bliskiego przyjaciela żeby się tak poświęcać 4 1
Legend czak Posted April 7, 2023 VIP Donor Legend Posted April 7, 2023 Nie mam takiego przyjaciela. 3 1
Katowicz Vanilla. Posted April 7, 2023 Sponsor VIP Deserved Woman Katowicz Posted April 7, 2023 Za bardzo kocham życie, aby je za kogoś oddawać. Kilka lat wstecz, na pewno bym inaczej odpowiedziała.. życie mogłabym oddać za prawdziwą miłość, osobę którą kocham i bezgranicznie jej ufam i wiedziałabym że wykorzysta je lepiej niż ja, ale to trzeba lat, grubych lat aby się w czymś takim upewnić. 2 1
nat123 Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 zycie oddac pewnie nie ale bronic ziomka jak najbardziej 3 1
Recommended Posts