Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zymmu

1. Jak tam zdrówko?  ~ Poza chwilowym katarkiem, to świetnie

2. Oczekujesz Source 2? ~ Czekam z wielką niecierpliwością

3. Co zamierzasz zrobić jak wyjdzie Source 2? ~ Uczcimy to że znajomymi. Ale jak konkretnie? Zobaczymy

4. Przy strzelaniu celujesz bardziej w głowę czy może w ciało?  ~ Ja należę do osób preferujący OneShoty, więc w głowę

5. Ulubiony napój? ~ Woda

6. Ćwiczysz coś? ~ Tylko i wyłącznie granie na nerwach

7. Co myślisz o "Willow Project"? ~ Pierwsze słyszę o tym projekcie

8. Jak trafiłeś na Katujemy? ~ Szukałem arenek i tak zostałem

9. Czy podoba Ci się społeczność Katujemy? ~ Głównie z tego powodu lubię tu przebywać. Jest tutaj mega rodzinną atmosfera i bardzo się cieszę że tu trafiłem

10. Po co grasz w Counter Strike'a? ~ Dla zabawy i zabicia czasu

11. Faceit czy ESEA? ~ ESEA nigdy nie grałem, więc Faceit

12. Jak Ci minął ten tydzień? ~ Zaskakująco dobrze. Szybko i bezkonfliktowo

13. Jaki jest twój typ osobowości? ~Ambiwertyk

13. Wolisz się śmiać z poważnych sytuacji czy płakać z błahych powodów? ~ Z dwojga złego, wybieram płakanie z błahych rzeczy

14. Ulubiony gatunek muzyczny? ~ W sercu stary Pop i rock, ale jestem otwarty prawie na wszystko

15. Czy masz dla czytających jakąś radę życiową? ~ Nie bójcie się próbować, trzeba próbować wszystkiego

dERYL

1. Czego najbardziej żałujesz? ~ Że nie spróbowałem wszystkiego czego mogłem

2. Wolisz godnie czy wygodnie? ~ Godnie

3. Ulubiona broń w csku? ~ USP

4. Kogo najbardziej lubisz z płci pięknej katujemy? ~ Emilqa

WZL

1. Twój ulubiony kolor? ~ Niebieski

2. Czy masz jakieś zwierzęta? ~ Tak, 2 kotki

3. Pies czy kot? ~ KOT

4. Ulubione danie? ~ Makaron że szpinakiem i krewetki w tempurze

5. Co byś zrobił jakbyś wiedział, że jutra nie będzie? ~ Zrobiłbym ten ciężki dla mnie krok i zjadł w najbardziej wykwintnej restauracji krewetki i owoce morza

6. Czy masz aspiracje na wyższe rangi?  ~ Być może

7. Ulubione warzywo ~ Rukola

8. Ulubiony owoc ~ Banan

9. Kiedy masz urodziny ~ 7. sierpnia

10. BMW czy Audi (kałdi) ~ Przykro mi, ale z dwojga złego wybieram Audi

11. Jakie piwo najbardziej lubisz ~ Perła

12. Film czy serial ~ Jedno i drugie :serduszko:

13. Ulubione sztuciec ~ Nóż

14. Jak myślisz czy  psychopataznozemlata zacznie grać co najmniej  jak Gold 1 ~ Zdecydowanie wątpię. Pozdrawiam oznaczonego :pepelove:

15. Do jakiego kraju byś chciał się przeprowadzić ~ Szwecja. Piękny krajobraz + super zarobki w mojej branży

16. Twoja codzienna rutyna ~ Mycie się i głosowanie na serwery

17. Czy lubisz gotować ~ Lubię, ale niestety nie umiem

18. Najpierw mleko czy płatki ~ Najpierw płatki!

19. Ulubiony napój ~ Woda

20. Dlaczego Katujemy ~ Szukałem arenek i tak zostałem

21. Twój najlepszy dzień z życia ~ Moje 15 urodziny - spędziłem je z najlepszą osobą jaką spotkałem

22. Jaka jest według Ciebie idealna kobieta ~ Podobne zainteresowania, szczera, uśmiechnięta a reszta nie ma znaczenia

23. Czy masz swoją drugą polówkę ~ Nope

24. Czy jest coś czego żałujesz ~ Tak, że nie spróbowała wszystkiego czego mogłem

25. Ile w łapie ~ Nie wiem, bo nie ćwiczę

26. Kogo najbardziej lubisz z Katujemy i dlaczego to jestem ja ~ Jesteś jednym z nich, ponieważ z Tobą mam najlepszy kontakt, potrafisz słuchać, odpowiednio rozmawiać i kocham nasze wspólne wingmany. Po prostu, nie zmieniaj się :pepelove:

27. Ulubiona nuta ~ Na dzień dzisiejszy: Michael Jackson - Dirty Diana

28. Ulubiony serial ~ Pomijając wszystkie seriale StarWarsowe - Czarna Lista

29. Ulubiony film ~ Pomijając prawie wszystkie filmy StarWarsowe - Skazani na shawshank, polecam!

30. Ulubiony klub piłkarski  ~ Real Madryt i Man United

31. Ulubiona druzyna e-sportowa  ~ Fnatic

32. Czego najbardziej pragniesz ~ Osoby która mnie zrozumie i pokocha jaki jestem

33. Jaki jest twój ulubiony sport ~ Do oglądania - Piłka nożna lub Formuła 1, do grania - Tenis stołowy

34. Do jakiej szkoły uczęszczasz  ~ Do Technikum, za rok je kończę

35. Pasha czy Dubiel ~ Papitoo, ale niestety, wyszło inaczej ;/

36. Jak myślisz jak będzie wyglądał koniec świata? ~ Sami siebie zatrujemy

37. Jaki jest twój ulubiony skin w csie? ~ AK47 Redline z panującymi naklejkami

38. Jaka jest twoja wymarzona kosa ~ Talon albo Butterfly

39. Jaka jest stolica Nepalu ~ Stolicą Nepalu jest Katmandu

40. Najmniejszy kraj w Afryce ~ Najmniejszym krajem w Afryce pod względem powierzchni jest Seszele. Seszele to archipelag na Oceanie Indyjskim, leżący 1,5 tysiąca km na wschód od wybrzeża Afryki. Powierzchnia kraju wynosi 459 km²

41. Ile to jest (23x123)+ 41/13-100 ~ (23 x 123) + 41/13 - 100 = 2829 + 3.1538 - 100 = 2732.1538

42. Jak zaczęła się twoja przygoda z Counter Strikiem  ~ Ojciec mi polecił te strzelankę i z cska 1.6 przeszedłem na GO

43. Skąd pomysł na twój przepiękny nick ~ Zawsze miałem nick Adi ale kiedyś grałem na którymś z topowych serwerów JailBreak i Admin miał taki sam nick jak ja. Prosił o zmianę, więc dodałem do nicku "k" i tak już zostało.

44. Jak myślisz ile     Horazon   dziennie produkuje dodatkowych chromosomów ~ Produkuje ich na tyle dużo, że ich codzienny przyrost da się zauważyć gołym okiem. Pozdrawiam oznaczonego :pepelove:

45. Czy my kiedykolwiek wbijemy Globala na skrzydłowym ~ Jak najbardziej!

46. Z kim masz najlepszy kontakt z forum ~ Z Tobą

47. Dlaczego nie je się mięsa po dacie ~ Mięso jest podatne na psucie, a przeterminowane mięso może zawierać groźne dla zdrowia bakterie, w tym Salmonellę, Listerię i E. coli. Te bakterie mogą powodować choroby, takie jak zatrucia pokarmowe, które objawiają się m.in. bólami brzucha, wymiotami, biegunką i gorączką.

48. Jak poznasz, że ser pleśniowy właśnie spleśniał i się nie nadaje do jedzenia ~

a) Widoczne plamy pleśni - jeśli na powierzchni sera widać wyraźne plamy pleśni, to znak, że ser spleśniał i nie powinien być spożywany. Zazwyczaj pleśnie rozwijają się w wilgotnych środowiskach, więc w przypadku sera, który był przechowywany w nieodpowiednich warunkach, pleśnie mogą pojawić się szybciej.

b) Nieprzyjemny zapach - pleśnie, które rozwijają się na serze, mogą wpłynąć na jego zapach. Jeśli ser pachnie nieprzyjemnie, może to być oznaka, że spleśnieje i nie nadaje się do jedzenia.

c) Zmieniona konsystencja - pleśnie, które rozwijają się na serze, mogą wpłynąć na jego konsystencję. Jeśli ser jest zbyt miękki, kleisty lub ma zmienioną konsystencję w jakikolwiek inny sposób, to może być znak, że jest spleśniały.

49. Kto jest największym/szą  :60na: tką na sieci ~     Walter biały:serduszko:

50. Czy cieszysz się, że nie można zadawać więcej pytań ~ Nie, lubię się rozpisywać na wiele tematów więc nie jest to dla mnie nic uciążliwego

Walter biały

1. Pamiętasz wzór na deltę? ~ Jestem na rozszerzonej matmie, nie ma opcji żebym nie pamiętał

2. Jakie masz plany na przyszłość? ~Zamierzam skończyć szkołę, może jakieś ciekawe studnia, parę fajnych kursów i jestem gotowy na wszystko

3. Jeśli stała grawitacji to G = 6,67259 · 10–11 N · m2/kg2 a ziemia obiega słońce przez 365 dni to czemu @ LEGENDAR ciągle mnie banuje gdzie tylko może? ~ Ponieważ    Dominik Cię bardzo kocha, a Ty go ciągle wyzywasz. To jak karanie własnego dziecka - nie chcesz ale musisz. Pozdrawiam oznaczonego <3

4. Na jakim kierunku jesteś w szkole? ~ Technik Mechatronik

5. Jakie jest twoje największe marzenie? ~ Nie musieć mieć kredytu i kochającą mnie obok osobę

6. Jesteś w związku? ~ Nope

7. Dlaczego    Horazon  to taki krzykacz? ~ Horazonikjest ekstrawertykiem, który potrzebuje lekko więcej uwagi i jego system upominania się o nią jest krzyk. To nic strasznego, wiele młodych osób tak ma. Jedni za to kochają Horazonka A niektórzy nie. Pozdrawiam Cię cieplutko kochany    Piotrze :pepelove:

8. Planujesz większy rozwój na forum? ~ Być może, pożyjemy zobaczymy

9. Ulubiona koska w csie? ~ Talon

10. Kogo najbardziej lubisz na forum i dlaczego to jestem ja a nie WZL? ~   To jest jak wybór matki, które dziecko kocha bardziej. W Miłoszkui   Tobiaszku widzi pewne plusy i minusy, ale kocha ich równomiernie i ma nadzieję, że oni ją również ❤️

Horazon

1. Gdzie się urodziłeś? ~ We Wrocławiu
2. Jaki będzie wynik meczu Manchester City - Bayern? ~ 2:0 dla Bayernu
3. Jak tam jest być adminem na arenkach? ~ Dla mnie doskonale
4. Czy grałeś w jakieś platformówki? ~ Oczywiście
5. W ilu językach umiesz mówić? ~ 2/3
6. Czy umiesz gotować? ~ Nie umiem, ale lubię
7. Dobry film czy dobra książka? ~ Szkoła mi obrzydziła książki, więc film
8. Ulubiona pozycja ~ Leżąca
9. Czy znasz jakiegoś muzułmanina? ~ Tak
10. O czym najczęściej myślisz rano? ~ "Gdzie jest kawa?"
11. Z jakiego drewna meble? ~ Wszystkie meble mam zrobione z blatu kuchennego. Zrobione samodzielnie z pomocą taty
12. Kto zasługuje na szacunek? ~ Każdy kto szanuje mnie
13. Dlaczego grasz w cs'a? ~ Dla zabawy i zabicia czasu
14. Kiedy wyjdziesz z golda? ~ Wtedy, kiedy zacznę grać mmy
15. Grasz w szachy? ~ Nie
16. A w warcaby? ~  Też nie
17. Czy pieniądze dają szczęście? ~ Do pewnego momentu - tak
18. Osoba na forum, którą chciałbyś zdegradować ~ Nie ma takiej osoby
19. Ile procent musi mieć napój, żeby był mocny? ~ 40%
20. Ulubiony przedstawiciel impresjonizmu ~ Claude Monet
21. Śmiałeś się kiedyś z siebie? ~ Ciągle to robię
22. Skąd chęci do życia? ~ Żeby spotkać w końcu kogoś wartego uwagi
23. Kogo najbardziej lubisz na forum i dlaczego to nie jest ani WZLani Walter biały? ~ Przykro mi, ale oznaczyłeś właśnie tych, których lubię najbardziej
24. Podaj wzór na deltę ~ b²-4ac
25. Co by było, gdybyś był we właściwym miejscu, o właściwym czasie? ~ Zostawiłbym wszystko tak jak jest
26. Co najczęściej robisz o 14:56? ~ Siedzę w pracy/szkole
27. Skiny ze stat-trackiem czy bez? ~ Zazwyczaj bez
28. Jaki jest twoim zdaniem najmądrzejszy człowiek na świecie? ~ Mój nauczyciel od fizyki
29. Mówi się stożek czy ostrosłup? ~ "a no rzeczywiście, ostrosłup, kurde"
30. A mógłbyś loda tu narysować? ~ Potrzebuje tylko zielonego markera i białej tablicy
31. Co musiałoby się stać, żebyś założył OF? ~ Zginąć
32. Jak bardzo się szanujesz (lub nie)? ~ Na tyle, żeby się nienawidzić
33. Kogo byś nie obraził? ~ Rodzinę i bliskich
34. Co zrobić z człowiekiem, który ciągle puszcza bindy? ~ Najpierw prosisz o spokój a potem wyebać z tsa, proste
35. Po co łysemu grzebień? ~ Do masażu głowy
36. Czy da się mieć ujemne IQ? ~ Nie
37. Kasia biega w parku wokół drzewa. Drzewo ma średnicę 21 metrów. Zakładając, że Kasia obiega drzewo w ciągu 37 sekund to z jaką porusza się prędkością? ~ średnica = 21  metrów     promień = 10,5       Obwód koła = 2πr     obwód koła = 2 × 3,14 × 10,5 = 65,94 m      prędkość = 65,94 m / 37 s = 1,78 m/s

38. Czy na każde pytanie jest odpowiedź? ~ Nie
39. Przestałeś już męczyć dzieci w piwnicy? ~ Do złej osoby zadajesz pytanie. Spytaj o to samego siebie
40. Co byś zrobił za 3 złote? ~ Kupił żubra
41. Ile jest płci? ~ Tyle, ile jest głów
42. Komu w drogę temu ... ~ pass/czas
44. Jaka rzeka przepływa przez twoje miasto, wieś, pole, łunkę? ~ Odra
45. Jak myślisz, czemu ominąłem 43 pytanie? ~ Bo nie umiesz pisać jak człowiek
46. Dlaczego od razu cofnąłeś się, żeby to sprawdzić? ~ Bo po tobie trzeba wszystko sprawdzać
47. Czy WZLcię denerwuje? ~ Bywają takie momenty
48. Kto jest twoją ts-ową mamusią? ~ Mama jest tylko jedna -  Gosia ?!
49. Mówi się gżegżółka czy grzegrzółka? ~ Gżegżółka
43. Dlaczego dałem w tym miejscu 43 pytanie? ~ Bo jesteś specjalny
50. Czy miałeś kiedyś dżumę? ~ Nie miałem okazji

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.