Jump to content

Recommended Posts

• Investor
Posted

Miłość jest wtedy, kiedy druga osoba i uszczęśliwianie jej, staje się ważniejsze niż Twoje szczęście i wtedy kiedy druga osoba nie ceni Cię za cechy zewnętrzne, typu wygląd czy pieniądze, ale za cechy wewnętrzne. Ale to wszystko musi działać w obie strony, bo inaczej nie ma to sensu. 

"Miłość to jest takie coś, czego nie ma. To takie coś, co sprawia, że nie ma litości... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół."

• Like 4
  • I love it 2
Posted

co to milosc

Starczy ze mam rusta i od niedawna kolegow przez kable. 

• Like 2
  • Haha 2
Posted

W skrócie „Kobieta i jej PIĘKNE oczy” 

• Donor
Posted

Miłość to jest jak butelka wódki,  z początku się cieszysz bo jest super a później wychodzi jak zawsze:monkaCHRIST:

• Like 2
  • Haha 1
  • Sad 2
Posted

Milosc to mocne stwierdzenie. Kazdy ma swoja ,,milosc” gdzies indziej. Dla mnie jest to uczucie nie do konca opisane, silne i zdradliwe. Kiedy kogos kochamy patrzymy na niego inaczej. Jest dla nas idealny. 

• Like 3
  • Wow 1
  • Legend
Posted

Są różne rodzaje miłości, miłość do dzieci, miłość do jedzenia, miłość do drugiej osoby, miłość z przywiązania, niektórzy tej prawdziwej nie poznali i nigdy nie poznają.

Dla mnie jest tą chwilą, tym uczuciem które porostu mi towarzysz w danym momencie, gdy się martwię, gdy się wkurzam... etc.

• Like 1
  • I love it 5
Posted

Cała definicja miłości mieści się tutaj ⬇️

„Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, [nie jest] jak proroctwa, które się skończą, albo jak dar języków, który zniknie, lub jak wiedza, której zabraknie[…]”.

• KAT 1
  • I love it 4
  • Legend
Posted

Dla każdego miłość znaczy co innego, dla mnie to jedno z najpiękniejszych uczuć, moment gdzie czuję stabilizację, radość i 100% poczucie bezpieczeństwa przy drugiej osobie. Samo uczucie jest dla mnie okropnie ważne, bo miłość w życiu potrafi zmienić diametralne podejście do wielu spraw, sam po swoim przykładzie wiem, że potrafiłem z najgorszych ocen skoczyć do tych najlepszych przez swoją drugą połówkę, bo tak bardzo na mnie działała. Uczucie, gdy druga osoba stawia Cię na pierwszym miejscu zamiast siebie i nigdy nie ocenia Cię za Twój wygląd czy inne głupoty jest czymś pięknym.

• KAT 1
  • I love it 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.