Mati_ŁatwaPestka Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 (edited) Twój nick: Mati_ŁatwaPestka Opis propozycji: Plugin na 5-7 sekundowe info po śmierci, o ile pamiętam, było tyle akcji, w których był clutch a inni gracze rozmawiali ze sobą. Wiadomo serwer FFa, tutaj też się rozmawia, a taki plugin by strasznie to ułatwił, Ci co żyją rozmawiają ze sobą, Ci co nie żyją ze sobą, proste. Można też np. wprowadzić po śmierci alltalk. Pytałem się też kilku stałych graczy o to i raczej większość się zgadzała. Link do pluginu [ewentualnie]: Klik (chyba g) Edit: 'Jabba dobrze napisał, od razu problem rozwiązany. Edited March 28, 2023 by Mati_ŁatwaPestka 1
Donor jabba:d Posted March 27, 2023 Donor Posted March 27, 2023 Ja również za, nie raz była sytuacja że specjalnie przechodzili do innej drużyny żeby podać info i trzeba było interweniować a przy tym już nie będzie potrzeby. 1
ReeeFoX Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Jeśli przeszkadza ci, że ktoś niepotrzebnie rozmawia podczas gdy ty clutchujesz to możesz zwrócić mu uwagę albo bindem zmutować vc na czas clutcha i po problemie. Wprowadzenie alltalk'a po śmierci spowodowałoby częstsze wyzywanie się pomiędzy graczami i np. po śmierci nie dałoby się ustalić z teammate'em żyjącym/nieżyjącym taktyki na następną rundę na vc. Nie jest trudno zauważyć, że ktoś przechodzi i podaje info @ Jabba_ , więc moim zdaniem nie trzeba wprowadzić takiego pluginu. 1
Owner Dudnes Posted March 29, 2023 Owner Posted March 29, 2023 Na każdym serwerze mamy ustawiony sv_deadtalk 1 Wyłączenie rozmów pomiędzy żywymi a martwymi jest kiepskim pomysłem pomimo wprowadzenia 5 sec info. Mieliśmy kiedyś tak na jednym z serwerów i każdy narzekał na to, że czasami kluczowych informacji nie można podać swojemu team. Rozmowa po śmierci z enemy odpada, za dużo info mogłoby pójść. 4
MLK. Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts