Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @  kejmaN.

Opis twojej uwagi: Właściciel wie co się dzieje na serwerze???????? Pluginy coś kalkulują, kiedy, ilu i w jaki sposób przenosić graczy?????????

image.jpeg

Twoje SteamID (ewentualne): -

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

możliwe ze plugin złapał chwilową za wiechę, ostatnio tez tak się zdarzyło iż nie przerzucało nikogo a po next mapie wszystko działało.

/eddit

rozegrałem cały mecz oraz trochę kolejnego i wszystko było już w normie

@ Karcok

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Takie przenoszenie też jest w normie? :KEKW: Serwer ma działać poprawnie cały czas, a nie raz na jedną mapę. 

image.jpeg

A tak przeniósł "działający" TMB. XD

image.jpeg

• Lubię to! 2
Opublikowano

Z tym pluginem to czasem trafi się Meksyk, raz przerzuci jedną/dwie osoby i jest okej. Czasem przenosi pół drużyny i to pod sam koniec meczu.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Przekazałem dla Niemca iż coraz częściej to występuje, wiec jeśli jakieś ale jeszcze są do balance,to można śmiało tu pisać.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

@  kejmaN.  To nie jest jak z błędnym configiem "Wystarczy poprawić i będzie śmigać.

To normalne, że balancer się gubi przy tak dużym natężeniu serwera, nie ma obecnie balancera który potrafiłby "Bezbłędnie" pociągnąć tak duży serwer bez żadnych przeszkód.

Siedziałem nad różnymi balancerami X miesięcy i starałem się z kilkoma osobami również spoza naszych granic znaleźć rozwiązanie na te "Dziwne" odruchy jakie ma obecny balancer, jednak nie jest to takie łatwe.

Każda zmiana balancera na inny powoduje efekt jeszcze gorszy od obecnego... 

Jestem świadomy problemu, ale wyjeżdzanie mi tutaj co chwilę z płaczem odnośnie tego balancera nie pomoże zbyt wiele, wiem dokładnie w czym leży przyczyna.

Niestety obecnie nie ma osoby która byłaby w stanie to naprawić, bądź też poprawić.

Wykonałem parę dodatkowych zmian i zmieniłem filtr balancera.

Dajcie znać na dniach, czy cokolwiek uległo poprawie na plus.

• Lubię to! 1
  • KAT 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.