Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:NeQ
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/NeQ/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:bylem adminem na serwerze e*****.pl bylem tam adminem 1 rok i potem nie bylo juz aktywnosci na serwerze 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie 4h tygodniowo 20h lub i więcej
Dlaczego Ty?:dlaczego ja, gram w takich czasach w ktorych nie ma zadnego admina online i mam bardzo duzą aktywnosc, nie bylem jeszcze banowany (wczoraj dostalem bana niby za cheaty ale typ nie umie sprawdzać 

Posiadasz mikrofon?:tak    
Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561199478019912/ albo na emailu [email protected]
SID:STEAM_1:0:758877092    

Posiadasz konto Prime?: tak 

kejmaN.  

Nie wpisuj pełnych nazw sieci. 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Ja teoretycznie jestem na NIE.

- Podobno lataleś na WH.

- Brak kultury wielokrotnie zwracałem ci uwagę żebyś nie wyzywał.

- Podanie takie sobie.

edit: co do tego wh to przyznałeś się sam bo dziś pisał mi pewien gracz na PW że kiedyś latałeś a czy u nas na serwerze czy na innym to mnie to nie interesuje jeszcze raz na NIE.

Edytowane przez EviLZonE
Poprawka
Opublikowano
19 minut temu, EviLZonE napisał(a):

Ja teoretycznie jestem na NIE.

- Podobno lataleś na WH.

- Brak kultury wielokrotnie zwracałem ci uwagę żebyś nie wyzywał.

- Podanie takie sobie.

Podobno typ od ubtm nie umiał sprawdzać, brak kultury nikogo nie wyzywam na serwie oprócz mojich ziomków, nic nie mowłeś nawet domnie zebym tak nie mowil (nigdy nie gralem na jakims wh)

Night0oo  

Nie wypowiadaj się w swoim własnym podaniu, jeżeli chcesz coś dodać edytuj pierwszy post #PISEMNE

• Haha 1
Opublikowano

Fakt nie raz coś mówił do mnie gdzie sam mówiłem, że ja mu wybaczam, bo czasem lepiej powiedzieć coś do kogoś kto się nie obrazi i jest to w żarcie po znajomości.Nie uwierzę że żaden z was widząc odpała nie poczuł sie poirytowany bądź też zły. Co do "latania nw WH podobno" PODOBNO jeśli pójdziesz na koniec tęczy znajdziesz garnek ze złotem tylko nikomu nie udało się tego udowodnić, tak jak nie udało się udowodnić tego wh gdzie samo demko było czyste po prostu więc co tam udowadniać... Opieranie się na podobno czy tak jak pisał to UBT "JAKBY CZEKAŁ" jeśli nie jesteś pewien nie mów tego typu rzeczy jako ADMIN "PODOBNO, JAKBY"  podam to wszystkim na zasadzie " PODOBNO Evilzone lata odpalony rzadko coś mówi JAKBY się krył, że ma wh lub radarhacka."  moje, jak i innych przypuszczenia bez dowodów na winę są warte mniej niż pudełko zapałek niezależnie czy jesteś adminem czy po prostu graczem. Mam nadzieję że skłoniłem  choć część  administracji bądź kogoś kto akceptuje tego typu podania do refleksji.

Jeśli w jakikolwiek sposób moje zdanie się liczy jako gracza tego serwera i społeczności jaką na nim posiadamy jestem na TAK 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Podanie nie przekonuje a wręcz przeciwnie zwłaszcza twoje konto steam za co pierwszy minus. Nie rozumiem też tego za bardzo:

Cytat

nikogo nie wyzywam na serwie oprócz mojich ziomków

Ziomek czy nie to też gracz a Ty wyzywając go łamiesz regulamin. Wyzywajcie się na tsie/dc czy gdzie tam macie kontakt. Plusem to jedynie znajomość SM i godziny reszta nie bardzo. Jestem na nie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Również Jestem na NIe.

Podanie nie zachwyca.
Nowe Konto steam, gdzie Kondziu już poruszył.
Podejrzewano Cię o wspomagacze, więc już to jest minus, gdzie w skład wchodzi nowe założone konto. (Zaledwie 3 tygodnie)

Jedyne Plusy, że chcesz pomóc, aktywny jesteś oraz doświadczenie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na ten moment odrzucam podanie, kluczowe jest to żebyś miał poparcie/w miarę dobry kontakt z adminami/graczami oraz resztę co koledzy u góry wymienili, godzinki masz naprawdę dobre i potrzeba nam takich ludzi co często przysiadują na serwerze aczkolwiek inne rzeczy nie przekonują.

Zapraszamy ponownie za jakiś czas.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.