Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł zmiany: voicechat

Opis propozycji:  Proponuje żeby ci którzy zostali przy zyciu na serwerze nie slyszeli tych co nie zyja czyli ci co nie zyja moga miedzy soba rozmawiac z ct i tt a ci ktorzy zyja nie slysza pozostalych 

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem neutralny 

Nie mam zdania czy to byłoby dobre czy złe. Osobiście fajnie by było gdyby taka propozycja padła na discordzie czy w inny sposób tak aby jak najwięcej graczy udzieliło się na temat tej propozycji. Ponadto po śmierci przydałby się komikat że gracz ma 5 sekund na podanie infa zanim będzie mógł rozmawiać ze zmarłymi. Ale mówię to tylko w przypadku zaakceptowania propozycji.

• Lubię to! 2
Opublikowano
W dniu 3.03.2023 o 20:23, rerukai napisał(a):

ci co nie zyja moga miedzy soba rozmawiac z ct i tt

Jestem na nie, zwłaszcza, że w takich sytuacjach mogłoby wystąpić łatwiejsze podawanie infa o położeniu gracza z drużyny przeciwnej. Równie dobrze możesz na bieżąco podawać info chat/voicechat nie posiadając żadnej blokady czasowej (5,10 sekund). Popieram zdanie @  MocnyZawodnik w kwestii stworzenia owej propozycji na serwerowym discordzie, ponieważ więcej osób mogłoby się wypowiedzieć czy są za/przeciw.

EDIT:
@  rerukai Po pierwsze, na  discordach osoby będą rozmawiać i będą się teamować, niestety nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić. Dla mnie i Mocnego  chodziło o dodanie propozycji właśnie na serwerowym discordzie, żeby więcej osób mogło się wypowiedzieć. Po drugie, cyt. ale ci co zyja nie slysza infa, osoba która żyje słyszy osoby które nie żyją, wiec jeżeli przekażesz im informacje o przeciwniku to usłyszą. Co do puszczania muzyki na voicechacie, reagujemy na każde zgłoszenie o takiej sytuacji. 

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

ale ci co zyja nie slysza infa , a poza tym dc to oddzielny temat zawsze bedzie tak ze na dc ktos bedzie wiec to nie ma zadnego znaczenia , aa co do tego zeby ci co zostali przy zyciu nie slyszeli niezyjacych to moim zdaniem to dobry pomysl poniewaz czasami wbije ktos zacznie puszczac cos na voicechat i nie slychac niektorzy sie dra itd 
caly team sie slyszy i tak jest info na czacie i tak 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jak dla mnie to jest tak 50/50 

✦ ----------------------- 
• Spoko by to było ale raczej jak już to po śmierci żeby można było rozmawiać z własnym teamem bo z dwoma to troszkę za dużo
(był by chaos po śmierci (osoby z przeciwnych teamów by się chętniej wyzywali))

• Tym bardziej by to utrudniało prace
Adm bo ciężej by się identyfikowało kto np. zaczął wyzywać  

• Możliwe że pomogło by to np. oglądaniu podejrzanych graczy bo nie było by takiego hałasu 
• Ale musiała by byś funkcja dla
Adm żeby móc wybrać czy chce się słychać wszystkich czy tylko żywych

• Był by większy spokój (milej by się grało)

Ale jestem bardziej na Tak  ✔

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na TaK

Podoba mi sie propozycja lecz nie potrzebne jest to żeby gadać 

z przeciwną drużyną , lepiej bedzie sie grało jak nie bedzie sie słyszeć 

graczy ded wiadomo info 5/7sekund i spoko bedzie :default_biggrin:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

ale chodzi mi ze rozmawiac moga z przeciwna ci ktorzy juz nie zyja 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem neutralny

-----------------------

Propozycja, że osoby żyjące nie będą słyszeć graczy, którzy już nie żyją, jest interesującym pomysłem, ale wymaga dokładnego zastanowienia nad konsekwencjami takiej decyzji.

Z jednej strony, taka zmiana w rozgrywce może przyczynić się do poprawy atmosfery na serwerze, ponieważ gracze, którzy zginęli, nie będą w stanie przeszkadzać innym użytkownikom poprzez swoje komentarze lub narzekania. Jednocześnie, taka zmiana może również poprawić balans rozgrywki, ponieważ gracze, którzy już nie żyją, nie będą w stanie przekazywać informacji swoim żywym kolegom z drużyny, co może wprowadzać pewną nierówność w grze.

-----------------------

Z drugiej strony, taka zmiana może wywołać pewne kontrowersje i niezadowolenie wśród graczy, którzy uważają, że słyszenie graczy, którzy już nie żyją, jest integralną częścią rozgrywki i dodaje jej specyficznego klimatu. Ponadto, taka zmiana może też wpłynąć negatywnie na więź między graczami, którzy grają w jednej drużynie, ponieważ pozbawienie ich możliwości komunikacji może utrudnić koordynację działań w grze.

W sumie, propozycja ta ma swoje zalety i wady, dlatego powinna być dokładnie przemyślana i omówiona z graczami, aby uzyskać ich opinię i zrozumieć, jakie mogą być konsekwencje takiej zmiany. Ostateczna decyzja powinna być podejmowana w oparciu o cel i filozofię gry oraz z uwzględnieniem opinii i potrzeb społeczności graczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 3.03.2023 o 20:23, rerukai napisał(a):

Tytuł zmiany: voicechat

Opis propozycji:  Proponuje żeby ci którzy zostali przy zyciu na serwerze nie slyszeli tych co nie zyja czyli ci co nie zyja moga miedzy soba rozmawiac z ct i tt a ci ktorzy zyja nie slysza pozostalych 

Co prawda nie gram na tym serwerze, ale nauczony doświadczeniem mogę wyrazić swoje zdanie.

Na takich publikach jak OM#5 najlepszym rozwiązaniem jest właśnie propozycja autora, ale mam wrażenie że chyba nie wszyscy ją dokładnie zrozumieli, więc napiszę po mojemu:

1. Żywi rozmawiają teamowo.
  2. Ci, którzy umarli mają x sekund na podanie info, potem team już ich nie słyszy (proponuję 8s, pięć to za mało żeby ewentualnie na czacie coś napisać, a nie każdy ma mikro na takim serwerku).
  3. Umarli rozmawiają między sobą również z przeciwnym teamem.

Ta opcja ma same plusy:

1. Nie przeszkadzamy żywym w grze, przy tylu slotach bywa to po prostu wku**iające. Często ktoś wywala się po 5 sekundach rundy na midzie i staje się "trenerem drużyny" nie mając pojęcia o grze.
  2. Jak nie żyjemy to nie ma nudy, można się pośmiać (w końcu to publik a nie żaden FC).
  3. Można też się wzajemnie poprowokować w dobrym tego słowa znaczeniu, jakoś delikatnie podroczyć, podszczypywać, np. "Ale Ci tam na midzie ziomuś wy***ałem haha", "Co tam na midzie odj**bałeś? :D"

Reasumując, jestem na tak. @ Hacker13 trust me, bro! :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.