Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: qqb.

Imię: Igor.

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Właściciel serwera jak i forum @  Dudnes wie co i jak z GT. Nie mam nic przegrane lecz to się zmieni i mam nadzieję, że przymknięcie oko jak mi to mówił Dudnes.
Doświadczenie w adminowaniu: Posiadane. Wielokrotnie byłem administratorem.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Zależy, mogę z 3 godzinki dziennie, czasem mogę 5 i wyżej. To wszystko zależy od dnia.
Dlaczego Ty?: Uważam, że jestem osobą odpowiednią na owe stanowisko. Jestem bardzo pomocną i miłą osobą. Posiadam sprawny mikrofon jak i kulturę osobistą. Gdy powstaje jakis konflikt staram się go załagodzić lub mu zapobiec. Potrafię poradzić sobie w trudnych sytuacjach - zdarzyło mi się to w byciu adminem.

Posiadasz mikrofon?: Posiadam.
Kontakt: DC, Forum, TS3, Steam, zobaczymy jak z FB.
SID: STEAM_1:0:736794761

Posiadasz konto Prime?: Posiadam.
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Akceptuję.
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Akceptuję.

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Zapoznałem się.

kejmaN.  

Nick w grze i na forum ma być taki sam.

https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

• KAT 1
  • Haha 1
Opublikowano

Przejrzalem twoje podania i osobiscie jestem na NIE

-klamstwa (pisales w innym podaniu ze masz 15 a bylo to w tamtym roku)

- w poprzednim podaniu okresliles swoj poziom SM na 5 a teraz na 6 mimo ze nie byles adminem na naszej sieci 

-/+ nie do konca wierze ze byles kilka razy adminem majac ponizej 16 roku zycia

- GT. Mimo ze twoje podanie jest ugadane  z Dudnesem powinno byc traktowane jak kazde inne wiec godzinny musza byc spelnione.

Mimo wszystko jesli jest ugadane z wlascicielem nie spojrzy na moje zdanie. Byloby to rowniez niesprawiedliwe dla innych. Rozumiem w przypadku szybkiej rekrutacji badz naglej potrzeby administracji. Twoje podanie powinno byc traktowane jak kazde inne. Powodzenia.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dodam tylko od siebie bo większość chyba, źle zrozumiała temat. @  igi na discordzie zapytał mnie czy ma szanse na Admina jeżeli nie spełnia wymagań w pełni, dokładnie chodzi o przegrany czas. Napisałem, że opiekun może przymknąć na to oko, a nie musi ze względu na to, że jest to nowy serwer. Skoro udzieliłem już odpowiedzi to  zaznaczę glos; 

Neutral 

- staż na serwerze 

+ chęci do pomocy 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na nie.

- steam od listopada 2022

- konto na forum pod podania, zero aktywności, posty tylko w dniach podań

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.