Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jcobmarksmanpl

Nick admina banującego: EvilZone

Data/Mapa:14:40 | 27/02/2023 Mirage

SteamID:STEAM_1:1:761197314

Serwer (mod):  ██ ★ MIRAGE ★ Katujemy.eu • 128TR                             

Opis sytuacji:  Wbiłem , zagrałem dwie rundy i nagle w zasadzie z dupy ban za rzekome cheatowanie.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Demko: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1677504803-1677507605.zip

3:17 +/- dziwne spojrzenie na sciane.

3:28 dobrze strzelasz banie przez smoke.

6:19 skąd wiedziałeś o typ graczu jak siedział schowany?

6:27 szybki flick 

6:33 celownik lata koło głowy ale trafiłeś banie nieźle 

Leek  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 4
Opublikowano

Gracz był na serwerze od pierwszej rundy (rozgrzewkę pominąłem).

Runda nr 1 - kilka modelowych skanów + frag przez smoke w kuchni idealnie na głowę +b

Runda nr 2 - nienaturalne zachowania i skany + kolejny idealny skan przez smoke. Dokładnie w 3:53 strzał w głowę z zerowym czasem reakcji. 4:13 zabija rotującego bez obaw o resztę bs'a. Chwilę temu było tam pięciu typów. 4:24 modelowy prefire na typa z AWP. +b

Runda nr 3 - przy wejściu do kuchni (ok. 6:15) zatrzymuje się żeby rzucić losowego flasha, gdy chwilę wcześniej biegł tam na pełnej ale wiedział o przeciwniku, do którego z resztą w pierwszej kolejności pchał po wcześniej wspomnianym granacie. 6:26 widoczny przeskok celownika, mimo iż widział lufę innego typa zdecydował się zabić właśnie typa na CT. Wszystkie 3 fragi mocno podejrzane. +b

Z początkiem rundy 4 zbanowany. Cofam UB.

@  EviLZonE następnym razem postaraj się bardziej z rozpiską. W ogóle nie dziwi mnie decyzja @  MocnyZawodnik , na podstawie Twoich czasówek nie można powiedzieć nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.