Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Matty
Imię: Mateusz
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/matty/145.239.237.170:27015/
Grałem również wcześniej ale niestety nie pamiętam tamtych nicków...
Doświadczenie w adminowaniu: Jeśli chodzi o grę Csgo to nie zdarzyło mi się być adminem. Ale chętnie nauczyłbym się czegoś nowego. Jeśli to coś zmienia to mogę wspomnieć że jestem adminem serwa minecraft.
Znajomość sourcemoda [0/10]: Jak mam być szczery to oceniłbym swoje umiejętności na 5/10 ale zawsze mogę się podszkolić żeby było lepiej.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Myślę że 12 godzin godzin tygodniowo to będzie minimum.
Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym się sprawdzić jako admin w takiej grze jak csgo, a zwłaszcza na serwerze który pochodzi z serwerowni na której jestem od prawie 5 lat. Jestem osobą bardzo aktywną i potrafię rozmawiać z każdym człowiekiem. Myślę że aktywność to bardzo ważna rola ponieważ niektórym trzeba coś kilka razy wytłumaczyć żeby do nich dotarło. Jestem również osobą która jak coś osiągnie to o dba, dlatego starałbym się być na serwerze najczęśniej jak mogę i dbałbym o to żeby każdy z graczy zachowywał się zgodnie z regulaminem. Uważam że ważną rzeczą jest to że nie wchodzę w niepotrzebne dyskusję  z osobami które pokazują swoim zachowaniem bardzo niski poziom, wręcz uciekam od bezsensownych kłótni i toksycznych zachowań. Chciałbym również wspomnieć o tych 12 godzinach. Myślę że te 12 godzin wyrobię na spokojnie na tydzień ale jak wiadomo każdy ma obowiązki i może się zdarzyć tak że przez jakiś czas mnie nie będzie, jeśli by do takiego czegoś miało dojść to poinformowałbym właściciela/opiekuna a stracone godziny odrobiłbym najszybciej jakbym mógł

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Discord : 𝒢𝓇𝓊𝒹𝓏𝒾𝓃#0619
SID: STEAM_1:1:123283884
Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak
Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

Titania  

Obowiązuje taki sam nick na forum jak i w grze > https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

Gość

Podanie odrzucam. Słaba aktywność, według GT grasz jedynie 6 dni na serwerze oraz łącznie 11h. Popraw nick oraz aktywność na forum jak i na serwerze.

Pokaż, że ci zależy i zaaplikuj za tydzień bądź dwa.

• KAT 3
Opublikowano

Jestem za Okresem Próbnym

+ wiek
+ dlaczego ty
+ kultrura
+ komunikatywny

+/- znajomość SM

- doświadczenie (wszystko da sie nadrobic ;>)

- gt (chociaż w ostatnim czasie nadrobiłeś trochę)

Życzę powodzenia!

reginald gardiner kisses GIF

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Dzięki 1
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.