Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Nick z serwera:Reko

Mutacja głosu: proste

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Reko/145.239.16.134:27015/

Doświadczenie w adminowaniu:Byłem Administratorem na tej sieci serwerów jak i na innych. Bez trudu wykonywałem swoje obowiązki świetnie się przy tym bawiąc.Bez trudu dostrzegałem gracza który umyślnie przeszkadzajacych innym w rozgrywce lub oszukiwanie poprzez różnego typu wspomagacze. Nigdy nie zdarzyła mi się sytuacja gdzie zbanowałem gracza bezpodstawnie. Zawsze przy rozwiązywaniu konfliktów kierowałem się bezstronnościąm oraz rozwagą.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/8 nieco się zapomniało po takiej przerwie to kwestia godziny żeby przypomnieć sobie komendy które gdzieś umknęły.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:2-4 godzin dziennie.

Dlaczego Ty?: Na serwerze nie miałem ostatnio za dobrej aktywności spowodowanej mojom przerwą od csgo lecz gdy już jestem na nim to zdarza sie że dość szybko wyłapuje kogoś kto gra na wspomagaczach a nie afiszuje się z tym tak by było to widać gołym okiem , z miła chęcią pomogę dopilnować by na serwerze panowała kultura jak i czysta gra :)

Posiadasz mikrofon?: Jasne

Kontakt: Discord - Reko#1029

SID: STEAM_0:1:759586333

Posiadasz konto Prime?:Tak

• Donator
Opublikowano

Jestem na nie. 

-wystarczająco mamy adminów(nic osobistego)

-420 min w 3 dni

- Praktycznie cię nie kojarze.

+ za chęci;p

Opublikowano

Ja jestem Aktualnie na nie.

:scam:Nie potrzebujemy już więcej adminów.

:scam:Grasz tylko 3 dni na serwerze.

:scam:Mówisz że możesz wyrabiać 2-4 godziny dziennie czego nie widac po twoim gt.

kejmaN.   (edytowane)

Czerwona czcionka jest zarezerwowana od Vice Administratora i wzwyż. +1

Edytowane przez kejmaN.
  • Właściciel
Opublikowano

image.png

• Lubię to! 1
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.