Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK

Imię: Piotr

Staż na serwerze: 83,37h

Doświadczenie: wielokrotny admin, wieloletni gracz Counter-Strike.

Znajomość AMX [0/8]: 6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem, ale nie na Katach :)

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie to bywa. Nie potrafię określić ile siedzę, ale na pewno nie mało.

Dlaczego Ty?: Dobre pytanie... dlaczego ja? Myślę, że jako najczęściej bywający gracz na serwerze oraz zgłaszający non stop cziterów znam się na rzeczy. Nie ukrywajmy... aktywność na serwerze adminów spadła, dlatego potrzebni są nowi a ja chcę pomóc. Niektórzy mnie nie chcą, bo gram na NS, myślą, że odpalam itd. A jak widać to nie prawda. Bo czym się różni gra na steam a gra na NS? Niczym. Steam nawet nie banuje na 1.6 za odpalanie - bynajmniej rzadko się to zdarza, gdyż mają niedopracowany system jak widać, zaś na CS:GO pracuje znakomicie. Przekonywać do siebie raczej nie muszę bo Ci co grają na serwerze to mnie raczej znają. Prawie 73h na serwerze samo się nie nabiło.

Kontakt: PW/Steam

SID: >>KLIK<<

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Proszę aby takie osoby jak Tomek itp, którzy nie grają na serwerze nie wypowiadali się w tym temacie.
Dzięki i pozdrowionka.

@ZEDS DEAD BABY cudotwórca mój  :wub:  Teraz można grać elegancko na steamie :D

Opublikowano

Temat wałkowany już od dłuższego czasu. 

Aktywność + 

Wiek + 

Zgłaszasz osoby używające wspomagaczy + 

Nie grasz na platformie Steam, a tego nie można obejść. Jeżeli zaczniesz grać na steam, nie widzę żadnych przeciwwskazań abyś objął to stanowisko. Jeżeli masz problemy z aktualnym kontem zainwestuj w nowe, to koszt raptem 10 pln. 

A co do Twojego podania, to każdy ma prawo się w nim wypowiedzieć. 

Opublikowano

jestem na nie

+ wiek
+ pomocny
+ ogarnięty

jeżeli będziesz grał steam będę na tak

Edit : Jestem na Tak gracz gra na steamie ;)

Opublikowano

To samo co wszyscy! Już Cię znam i spoko jesteś, dlatego jeśli będzie grał na steamie to jestem jak najbardziej na tak.

Opublikowano

Dobra Panowie ja powiem tak ogar jest kultura też często zgłasza odpały już nie jeden temat był nie jedne ssy miał zrobione wszystko było czyste ja dałbym szansę bez względu już na ten steam bo to według mnie nie jest najważniejsze ja miałem bardzo długa admina na ns gdzie indziej i problrmu nie było a wszyscy wiemy ze jeśli będziemy chcieli a czerwoni pójdą na rękę to rangę na próbę dostać może ;) wiemy że to już nie pierwsze podanie widać że koledze zależy ;) ode mnie tym razem na TAK 

firegucio a z czym tu sobie radzić ?? to nie jest nasa a opanowanie amx to jest góra dwa dni ;)

To jest narodu można powiedzieć zabawa hobby zajęcie wolnego czasu w miłej atmosferze  ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

@up

Ale jak widzisz jeden napisze, reszta kopiuje...

Brak słów do nich, już mi się nie chce :P

Oczywiście na tak

+wiek

+ogarnięty

+oporowy

Opublikowano

Będzie Steam, będzie TAK

-doświadczenie

-zaangażowanie

ale ja nie będzie steam, to będzie NIE

• Właściciel
Opublikowano

Teoretycznie mógłbym Cie przyjąć, tylko pytanie:

Czy będziesz grał na steam czy non steam?

Opublikowano

W woli wyjaśnienia (wiem, że nie powinienem się wypowiadać).

Z tego co wiem, blaszka już ogarnął problem (ZEDS) mu pomógł, bo blaszka miał synchronizacje włączoną, teraz offnał i ma 100 fps i gra stim.

Dokładnie. @ZEDS DEAD BABY ogarnął mi temat i teraz bez żadnych problemów mogę elegancko cisnąć na steam.

HLTV również z tego co widzę działa, więc jeśli @Mr_Danio masz jakieś wątpliwości co do mojej gry to masz dema nagrywane na bieżąco a co za tym idzie masz lekturę do poduszki jak Ci się tak bardzo nudzi i chcesz się mnie pozbyć.

Tyle w tym temacie.

STEAM ON a więc  :zpuchar:  :)

@Mr_Danio a to, to niby sam sobie wymyśliłem? :)

816385danio.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zmieniam decyzję ! 

TAK

+Grasz na steam

+Zaangażowany

+Wiek

+Ogarnięty

Opublikowano

Jestem na Tak 

Kolega  ogarnięty+
Zgłasza cziterów +
Staż na serwerze+
Doświadczenie+

Dajcie mu szansę :> 

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na pw:

Nick:

Hasło:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.