Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Markowsky

Nick admina banującego: Bober

Data/Mapa: 18.02.2023 / MIRAGE

SteamID: 76561198326500085

Serwer (mod):            54.38.134.235:27015  Mirage #2 128tick             

Opis sytuacji: Admin banujący biega z paką po mapie nie plantując jej. Nazywam go kasztanem, więc nazywam rzeczy po imieniu, ponieważ jakieś cele na mapie są z tego co mi wiadomo. Według mnie i wielu innych graczy nie jest to żadna obraza 
Na pytanie czy to on biegł z paką i dlatego dostałem 360min odpisał "tak wyszło" 
Po napisaniu, że ma słabą psychę jak za takie coś daje mi 360 min dostałem bana na 1440min xD 
Jak juz macie mieć adminów to fajnie jakby to byli zrównoważeni ludzie, którzy potrafią przyznać się do błędu :)  Ludzie potrafią wyzywać kogoś połowę mapy i admin nie reaguje, jak wytknie się jemu błąd to dostaje sie 24h mute xD a za wyzywanie randoma dają mniejsze kary

Markowsky : admin ty z tą paką biegłes ze dostałem 360min ? XD
❂𐂷 ƸƝƸ𐒄Ƴ Ꝓȴ𐤠Ƴ dołącza do gry.
  [𝕬.𝕮.𝕬.𝕭.]   BoBe(R)1910 : tak wyszło ;)
R_A_K dołącza do gry.
Tried to look up command say as if it were a variable.
     Markowsky : to masz słaba psychę chyba jak za takie coś mi dajesz 360 xD

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bycie Kasztanem definicja 
Osoba która zachowuje się inaczej niż większość grupu albo ozdywa się bezsensu do osob których nie zna 
Tak więc miałem prawo go tak nazwać skoro nie plantuje paki jak inni,czyli zachowuje się inaczej :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kasztan - Określenie na słabego gracza, używane w grach komputerowych. 

Więc jest to słowo obraźliwe które mogło danego gracza urazić druga sprawa zwracałem ci o to uwagę i się do tego nie dostosowałeś, gdy cię zmutowałem był napisany powód muta więc nie zrozumiałem pytania za co mute. Sprawa druga pisaniem że mam słabą psyche sprowokowałeś mnie do przedłużenia muta.

A tylko przypomni że prowokacja jest zabroniona na serwerze co znajduje się w punkcie 2.4 regulaminu serwera dziękuję <3 

hudinii  

Decyzja 48h

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, BoBe(R)1910 napisał(a):

Kasztan - Określenie na słabego gracza, używane w grach komputerowych. 

Więc jest to słowo obraźliwe które mogło danego gracza urazić druga sprawa zwracałem ci o to uwagę i się do tego nie dostosowałeś, gdy cię zmutowałem był napisany powód muta więc nie zrozumiałem pytania za co mute. Sprawa druga pisaniem że mam słabą psyche sprowokowałeś mnie do przedłużenia muta.

A tylko przypomni że prowokacja jest zabroniona na serwerze co znajduje się w punkcie 2.4 regulaminu serwera dziękuję <3 

Widzisz, podpinasz sobie własną narracje pod to co powiedziałem. Ja znam definicje Kasztana taką a ty inną i podpinasz swoje myślenie pod moje co jest błędne z byciem Adminem, bo za grosz nie masz wyrozumiałości. Nawet nie zapytałeś co według mnie to określenie oznacza. 
Nigdzie Ciebie nie prowokowałem tylko stwierdziłem fakt, który wynika z obserwacji i z tego za co dostałem bana, który nadal twierdze, ze jest niesłuszny ;) 
Może i prowokacja jest zabroniona na serwerze, ale istnieje coś takiego jak upomnienie i ostrzeżenie gracza, że kogoś prowokuje ;) 
PS. Ty mnie ostrzegałeś, żebym nie obrażał gracza a ja Tobie powiedziałem w sumie, że go nie obrażam ( nie wiedziałem, ze Pan ADMIN miał  pakę i sam sie nie stosował do regulaminu) , bo to jest fakt...nie obrazałem go mówiąc to co mówiłem, bo znam inną definicje Kasztana 

Titania  

+1 za zbędny spam

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Zacznijmy od tego że za stwierdzenie "kasztan" nie daje się 6h muta, tym bardziej, że to pierwsza kara Markowskiego w bansie. Druga sprawa  "pisaniem że mam słabą psyche" to nie jest powód do przedłużenia muta o 18h Mute zostaje skrócony do 30 minut nie wiedze dłuższej kary za nazwanie gracza kasztanem + nie wiem, czy gracz by napisał to, co napisał, gdyby dostał uczciwą karę, więc nie biorę tego pod uwagę.  
@  Marcivn  oraz @  Gum!s S4rr0w  wyznaczą konsekwencje dla admina za to zachowanie.
Tylko dopowiem ze punkt 3.1 jest od prowokacji nie 2.4 zalecam przeczytanie jeszcze raz regulaminu serwera.
Tutaj demo do oceny sytuacji: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1676677641-1676680225.zip

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.