Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: J4N3K

2. Imię: Janek

3. Wiek: 19

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/J4N3K/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Nigdy nie byłem adminem 

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: Minimum 2godziny dziennie

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 6

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Spędzam na serwerze dużo czasu praktycznie codziennie na nim jestem. Chciałbym się sprawdzić w roli administratora.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: Tak

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): Tak

11. SID (SteamID): https://steamcommunity.com/profiles/76561199229538054/

12. Kontakt: Discord janek=)#4607

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: Tak
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: Tak

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: Tak

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

+ wiek
+ GT, wygląda konkret

-/+ doświadczenie, obsługa panelu/komend nie jest niczym ciężkim

Jestem za daniem Ci szansy.

#EDIT:

Spoiler

@  Q U V E R E K zakładam ze "obsługa admina" chodziło mu o podstawowe komendy których jest w stanie się nauczyć. Są 2 zdania, wiec minimum zrobione, co się czepiasz synek xD. Nawiązując do "pobaw sie na forum, pisz na chatboxie" , nie ma żadnego wymogu "wyznaczonej aktywności na forum". Jak dla mnie przy**ałeś się na siłę. 
Użyłem "XD" bo najzwyczajniej w świecie twoja opinia mnie rozśmieszyła.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

Witaj, jestem NIE.
Ponieważ, w "SteamID [SID]" Wrzuciłeś link do profilu steam, natomiast to nie na tym polega, mały szczegół, SID a link do profilu się troszkę różni.
"Dlaczego ty" MINIMUM 2-3 ZDANIA!!! napisałeś siłowo tylko dwa, nie rozpisałeś się, nawet nie można tego pominąć, widać gołym okiem jak jak napisałeś to podanie, w ogóle nie przyłożyłeś się do tego.
Zastanawia mnie jedno, doświadczenie jako administrator oceniłeś na 6 to jest dość wysoko, lecz nie byłeś nigdy administratorem,  to skąd możesz wiedzieć że twoje umiejętności sięgają tak wysoko w skali 6/8?
Założyłeś konto na forum i odrazu napisałeś podanie, pobaw się na forum, pisz na chatboxie, pozwól się poznać, aktualnie dla mnie jesteś noname'em pierwszy raz cię tutaj widzę, wiąże się to ze słabą reputacją forumowiczów.
Powodzenia następnym razem.
(Moja opinia nie miała na celu nikogo urazić, a przedstawić moją opinie w sposób kulturalny.)

Pozdrawiam Q U V E R E K

EDIT
@  seru Te słowa "Przy***łeś się na siłe" Nie są tutaj na miejscu, owszem nie ma wymogu, ale ja nie patrzę tutaj pod wymogi a całokształt, lepiej gdy ma się tą aktywność, ja mu nie powiedziałem że ma to poprawić. Odróżnij wyrażenie opinii od powiedzenia "Popraw" i pisząc w moją strone nie używaj zwrotów typu "XD" jest to dla mnie jako brak kultury, nie jest to żaden dział z memami, a opinia, odnośnie dwóch zdań (lubię grać w gry np. cs:go, valorant, minecraft. czy lubię grać w gry np. cs:go. valorant. minecraft.) które jest prawidłowe?
Uznaje za zakończony temat między nami.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

+ wiek

+ GT wygląda w porządku

+ zachowanie/kultura ogólna

+/- doświadczenie i znajomość komend

- mało się rozpisałeś w podaniu

unknown-24.png

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Opublikowano

-Na nie 

-słaba znajomość komend 

-rozpoznawalność na serwerze 

- konto założone 19h temu 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Premium
Opublikowano

Jestem neutralny 
-doświadczenie w byciu adminem , ale wszystkiego idzie się nauczyć 

-konto założone pod podanie 

+wiek

+GT

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Opublikowano

Nie widziałem cię na serwerze, ale jako gracz mam prawo się wypowiedzieć. Pisząc tą opinię opieram się na przedstawionych powyżej informacjach.

+ wiek
+ GT wygląda dobrze

- doświadczenie jako admin

-/+ Znajomość obsługi admina. Nigdy nie byłeś adminem jednak oceniasz swoje doświadczenie w skali 6/8. Jest to stosunkowo dużo bo jednak nie chodzi tutaj tylko o panel admin, który jest banalny, ale również mówimy o samych komendach

+/- Samo podanie a konkretnie podpunkt ,,dlaczego ty?''. Z jednej strony minimum zostało wyrobione a jednak nie przekonałeś czytelników do tego, że jesteś dobrym kandydatem. Zważając na to, że nie masz doświadczenia powinieneś więcej uwagi przyłożyć konkretnie do tego podpunktu.

Tak jak wspomniał @  seru nigdzie nie ma określonej aktywności na forum i moim zdaniem nie jest ona najważniejszą rzeczą w tym przypadku więc nie przywiązuje do tego największej uwagi.

W tej rekrutacji jestem za daniem ci szansy jako admin. Powodzenia!

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.