Jump to content
bunnyhug1

Odwołanie od bana 1v1 arenki

Recommended Posts

Twój nick: bunnyhug

Nick admina banującego: senior

Data/Mapa: 19:23 | 06/02/2023 / aim__redline ale wasza wersja

SteamID: 

SteamID :   STEAM_1:1:26260540
SteamID3:    [U:1:52521081]
Steam:   76561198012786809

Serwer (mod):     ██★ Katujemy.eu ★ ██ ARENA 1v1 █�...                          

Opis sytuacji: Gram na redline, trafiam kaski i mam bana. Nie wiem co mam tutaj napisać, skoro nie cheatowałem.

tutaj mój faceit: https://www.faceit.com/en/players/bunnyhug

tutaj moja esea: https://play.esea.net/users/1863445

a tutaj mój esportal: https://esportal.com/pl/profile/bunnyhug

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. 

• KAT 1
  • Wow 1

Witam!

1:30 - Zrespiłeś się i od razu wiesz gdzie jest gość ,

2:00 - Ta sama sytuacja,

2:30 - Szybkie reakcja + namierzanie przez boxa,

2:47 - Ta sama sytuacja co w 1:30, szarpnięcie na w stronę glowy plus te szybkie strzały,

3:49 - Cały czas celownik tu ciągle na ciało i głowę,

4:11 - Ciągnie celownik na ciało,

4:47 - Celownik ciągnie na głowe,

5:39 - Dziwne.

6:03 - Peek idealnie na  gracza.

7:02 - Szybki scout? 

7:23 - Szybki czas reakcji znowu i to pree + modelowo.

Grasz bardzo szybko, szybko reagujesz często celownik sprawia wrażenie, że ciągnie na ciało czy głowe i ogólnie często idealne zagrania/peek'i. Faceit lvl 10? Może... Kto wie.

UnBanTeam proszę o obejrzenie całego demka.

Camera, Akcja! -> Demkju

hudinii  

Decyzja 48h

• Like 2
  • KAT 1
  • Wow 1

Nie wiem, czy można tutaj odpisywać bez edytowania posta na swoją obronę, ale tak chyba będzie wygodniej.

1:30 w sumie kilka rund tak jest, że preaimuję górnego boxa, bo można mnie stamtąd pushować za czerwony kontener xd

2:00 z mojego respa nie mogę patrzeć za górnego boxa, więc miałem 50/50 czy ktoś będzie z prawej 

2:30 widziałem, że chłop biegnie do prawej to normalne, że wcelowuje się bardziej z prawą stronę, bo większość graczy idzie na hs angle

2:47 standardowo mogłem spojrzeć na górę boxów, bo miałem takiego respa. Zupełnie szczerze nie widzę żadnego szarpnięcia

3:49 nie wiem o co chodzi, chłop podskoczył to próbowałem mu dać heada. Jakbym miał aimbota to bym go zabił trafiając w głowę, zamiast spudłować

4:11 no starałem się trafić gościa, to mam na nim celownik

4:47 tutaj też w sumie jest okazja, żeby potwierdzić, że preaimuję górnego boxa niezależnie, czy ktoś tam jest. Dalej nie rozumiem ciągnięcia na głowę, bo robiłem zwykły tracking 

5:39 tutaj nie wiem co jest dziwne, po prostu próbuję trafić chłopa, który lata za boxami

6:03 przecież widać, że biegnie do lewej

7:02 imo nie było nic nadzwyczajnego tutaj

7:23 Mała wzmianka - tutaj tak samo się zrespiłem jak na 2:30 i znowu sprawdziłem schematycznie z prawej i akurat nie było gościa. No tutaj szybko zareagowałem na to, że chłop podskoczył.

Doliczcie też, że demka nie mają 128tr, a przynajmniej wyglądają tak, jakby nie miały.

hudinii  

Nie dodawaj kolejnych postów możesz to zrobić w edycji!

Titania  

Nie spamuj! Resztą zajmuje się UBT. Jeżeli chcesz coś dodać wystarczy edytować poprzedni post. #pisemne

• Like 2

1:30 - Respiąc na mapie redline w tym miejscu jest duze prawdopodobienstwo ze spojrzy akurat tu poniewaz to pierwsza pozycja jaka widac z tego respu [-b]

2:00 - Tutaj rowniez trzeba mocno zaznaczyc ze respy sa oczywiste, pikowanie w taki sposob rowniez jest normalne, celownika nie widze za modelem [-b]

2:30 - Jezeli sie przyjrzec to widac naprierw skaczacego enemy na 2 strone boxa pozniej reakcje podejrzanego [-b]

2:47 - To samo co 1:30 [-b]

3:49 - Czysto [-b]

4:11 - Czysto [-b]

4:47 - Czysto [-b]

5:39 - Czysto [-b]

6:03 - Czysto [-b]

7:02 - Czysto [-b]

7:23 - Czysto [-b] 

Gracz czysty UB

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.