ProroK. Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Nick: playerEZ Czego dotyczy Propozycja: Wyłączenie opcji przenikanie przez sojuszników ponieważ nie można się boostować na miejscówki co dla mnie jest kompletnym bez sensem. EDIT// chodziło mi o to żeby boostowanie właczyć mój bład w pisowni Fifat. February 7, 2023 Dodam to jutro będę mieć chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Niby tak ale za to nikt nikogo nie blokuje, sam wiesz jak to potrafi być irytujące :D Ja bym zostawił jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtk Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 mp_solid_teammates 2 i przenikanie dalej jest odpalone, ale mozna wchodzic ludziom na glowe, na om3 tak jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTs Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Ja jestem za propozycja mysle ze bylby to dobry pomysl, a na tych graczy co blokuja znalazl by sie sposob, np admin by zapobiegal temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 W CS:GO jest opcja ustawienia możliwości podsadzania się jednocześnie z przenikaniem. Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q U V E R E K Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 A przypadkiem nie ma czegoś takiego że, przenikanie jest włączone natomiast boosty da rade zrobić? Jeśli nie, i całkowite przenikanie to jestem za tym aby umożliwić boosty, ale przenikanie zostawić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifat. Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts